Alle nyheder


FBI har i samarbejde med internationale myndigheder hacket hackergruppen REvil, der nu er væk fra det digitale landkort. Den danske cybersikkerhedsekspert Peter Kruse fortæller her, hvordan aktionen gik til.
22. oktober 2021 kl. 14.50 | læs »Starlinks enorme netværk af satelitter kan betyde, at du i fremtiden kan få betydeligt hurtigere internet, når du flyver, lyder det fra selskabets stifter Elon Musk
22. oktober 2021 kl. 14.23 | læs »Det er mindre end et halvt år siden, at teleiværksætteren Frank Rasmussen blev udnævnt som COO for det danske fiberselskab Wizer, der tidligere hed Gigabit. Nu er han blevet forfremmet, og er dermed tilbage som topchef i den danske telebranche.
22. oktober 2021 kl. 13.28 | læs »En ud af fem nye biler solgt i tredje kvartal i EU var en elektrisk model, viser nye tal. Til gengæld går det skidt med salget af især diesel-biler. I Danmark voksede salget af rene el-biler med hele 97 procent i tredje kvartal.
22. oktober 2021 kl. 12.31 | læs »PC-brugere med en AMD-processer er blevet advaret mod at hente Microsofts nyeste styresystem Windows 11. Løsningen ser dog ud til at være fundet, så maskiner med AMD's processer også kan få glæde af det nye styresystem.
22. oktober 2021 kl. 11.44 | læs »Efter mange måneders forberedelse er IBM endelig klar til at trykke på knappen. Om to uger udskilles IBM's milliardstore drift- og infrastrukturselskab i det selvstændige selskab Kyndryl.
22. oktober 2021 kl. 10.59 | læs »Det er igen i år tech-giganterne, der dominerer listen over de virksomheder, som har verdens mest værdifulde brands. Få overblik over listen her
22. oktober 2021 kl. 10.30 | læs »I trilogien Fear, Rage og Peril beskriver stjernejournalisten Bob Woodward og medforfatter Robert Costa det usædvanlige Trump-præsidentskab og en dramatisk periode, der vil trække spor gennem historien.
22. oktober 2021 kl. 09.39 | læs »Interview: Skal du gøre dit it-landskab mere grønt, kan du med fordel overveje at flytte mere data og drift til de store cloud-udbydere som Microsoft, AWS, Google og IBM. Sådan lyder det fra Anders Quitzau, partner hos Sustainia og tidligere innovationsdirektør hos IBM. "Vi taler i flere tilfælde om, at virksomheder kan opnå en strømbesparelse på 70 procent eller mere ved at flytte sit in house-datacenter til en cloud-udbyder," siger han.
22. oktober 2021 kl. 09.00 | læs »Amerikansk højteknologi for milliarder er solgt til Huawei og den kinesiske chipproducent SMIC, selv om selskaberne er på den sorte liste.
22. oktober 2021 kl. 08.35 | læs »Hackergrupper og ransomware-kriminelle, som angriber kritisk infrastruktur, får nu samme behandling af de amerikanske myndigheder som terrorister. Det har den russiske gruppe REvil, som lagde Colonial Pipeline ned og stod bag Kaseya-angrebet, lært på den hårde måde.
22. oktober 2021 kl. 08.10 | læs »Morgen-briefing: Dustin lancerer nyt lavprisvaremærke / Legendariske AM Rens er tilbage - nu med certificeret rens til skærmen i din VW / Google sænker priserne for at lancere abonnementsbaserede apps i Play Store / Facebook og franske nyhedstjenester er tæt på aftale om betaling for nyheder /
22. oktober 2021 kl. 06.40 | læs »Allerede om få dage kan Facebook være klar med selskabets nye navn, men ifølge et amerikansk medie har Facebook-topchef Mark Zuckerberg kort før præsentationen endnu ikke besluttet sig.
21. oktober 2021 kl. 17.04 | læs »Vurderingsstyrelsen har i dag sendt de første nye ejendomsvurderinger ud til danske boligejere, efter at udviklingen af det nye ejendomsvurderingssystem har været undervejs siden 2014.
21. oktober 2021 kl. 16.29 | læs »Mere hjemmearbejde og større fokus på work/life-balance har fået flere it-medarbejdere til at holde fast i deres nuværende arbejde. Antallet af medarbejdere, der overvejer at skifte job er styrtdykket efter coronakrisen.
21. oktober 2021 kl. 15.43 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere