Alle nyheder


Næste år slipper Covid-19 formentlig sit greb, men betyder det så også, at alt vender tilbage til Old Normal? Det giver professor og forfatter Scott Galloway et bud på i sin nye bog, Post Corona: From Crisis to Opportunity.
4. december 2020 kl. 09.32 | læs »Premium
Interview: Ved opløsningen af det succesrige Sennheiser Communications blev Epos skabt. Nu har selskabet kastet sig ud i en global lancering af et helt nyt headset-brand målrettet enterprise- og gaming-segmentet. Se topchef Jeppe Dalberg-Larsens plan for selskabet her.
4. december 2020 kl. 09.00 | læs »I det nye år bliver det gule sundhedskort også tilgængeligt som en digital app. Men prisen bliver væsentlig lavere end det digitale kørekort, der har kostet godt 45 millioner kroner.
4. december 2020 kl. 08.35 | læs »Den amerikanske præsident Donald Trump har underskrevet et såkaldt dekret, der skal sikre at offentlige institutioner kan bruge kunstig intelligens under visse omstændigheder.
4. december 2020 kl. 07.58 | læs »Premium
It-giganten Microsoft er klar med et nyt værktøj til virksomheder, der skal hjælpe virksomheder med at skabe et bedre overblik over deres data.
4. december 2020 kl. 07.13 | læs »Airbnb skal børsnoteres for 200 milliarder kroner. Filmproducent går uden om biografer og satser på streaming. Hackere går efter forsyningskæde for vacciner. Accenture: Cloud-omstilling har stort grønt potentiale. Accenture: Cloud-omstilling har stort grønt potentiale. Konsulentvirksomheden Flextribe ansætter ny direktør.
4. december 2020 kl. 06.38 | (2) | læs »Der er fuldt tryk på elektronik-handlen mod slutningen af det svære corona-år.
3. december 2020 kl. 17.31 | læs »DriveOne er en ny type af trafik-varslingsenheder. Med denne ombord, tilbydes et fysisk interface til app’en Trafik Alarm.
3. december 2020 kl. 16.39 | (3) | læs »Premium
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
3. december 2020 kl. 15.59 | læs »Bill Hewlett og David Packard grundlagde med HP det, der siden blev til Silicon Valley. Nu dropper HPE sit mangeårige hovedkvarter i Silicon Valley og flytter det hele mere end 3.000 kilometer væk.
3. december 2020 kl. 15.40 | læs »Premium
"Jeg tror aldrig nogensinde, at vi kommer til at sælge en on premise-licens igen."
3. december 2020 kl. 15.30 | læs »Klumme: Når vi bruger data til at skabe personaliserede kundeoplevelser og langsigtede kunderelationer, skal vi huske at brænde igennem. Man kan ikke købe det kundeorienterede DNA hos en CX-leverandør.
3. december 2020 kl. 14.41 | (1) | læs »Premium
Myndigheder og virksomheder har ofte problemer med at afdække årsager, når en sikkerhedshændelse sker. Derfor vil Center for Cybersikkerhed have dig til at logge, logge, logge. Her er vejledningen.
3. december 2020 kl. 14.02 | læs »Premium
Grundet øget hjemmearbejde i 2020 lancerede Microsoft et nyt Offie 365-værktøj, der skulle hjælpe virksomheder med at skabe overblik. Nu ændrer Microsoft løsningen efter beskyldninger om mulig medarbejder-overvågning.
3. december 2020 kl. 13.11 | læs »Planlægger du at gå den kolde tid i møde med et nyt job på hånden, så har vi fundet 10 aktuelle it-stillinger til dig.
3. december 2020 kl. 12.39 | læs »
Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere

Computerworld
Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"
Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.