Alle nyheder


Det netop børsnoterede it-selskab Valeur modtog en million kroner i lønkompensation i fjor, men genoptog allerede dagen efter arbejdet.
8. april 2021 kl. 08.26 | læs »Peter Thiel, der er kendt som tidlig investor i Facebook og medstifter PayPal, mener at det kan være nødvendigt med en hårdere regulering af kryptovalutaer.
8. april 2021 kl. 08.02 | (1) | læs »Kan en blokering af Zoom i Rusland være på vej? En politiker fra det russiske regeringsparti har luftet mulighedden efter, at Zoom har lagt den russiske stat på is.
8. april 2021 kl. 07.39 | læs »Hos danske Milestones Systems havde man forventet en større vækst i 2020, men alligevel er selskabets direktør tilfredshed med resultaterne i corona-året.
8. april 2021 kl. 07.10 | læs »Det italienske softwareselskab Dedalus opkøb af DXC's healthcare-forretning er nu endeligt blevet gennemført.
8. april 2021 kl. 06.49 | læs »Familie klager til Datatilsynet over Mette Frederiksens Facebook-billede. Mærsk-formand Jim Snabe kritiserer it-giganternes databrug: De skader vores demokrati. 2 ud af 3 danskere har fået bedre arbejdsliv på hjemmekontoret. Finanssektoren retter flere sikkerhedsfejl end andre brancher. Verizon Business etablerer privat 5G-netværk i Europa
8. april 2021 kl. 06.35 | læs »En intern magtkamp har fået Googles AI-leder til at sige sin stilling op. Der er nu tre medarbejdere, der har sagt op på baggrund af to fyringer.
7. april 2021 kl. 17.00 | læs »Antallet af ransomware-angreb eksploderede i 2020, hvor der var 485 procent flere angreb mod Windows-baserede enheder end året før.
7. april 2021 kl. 16.35 | læs »Premium
Antallet af indkomne sager hos Datatilsynet har nået nye rekorder i 2020, hvor Datatilsynet oprettede næsten 18.000 nye sager.
7. april 2021 kl. 15.59 | læs »C er tilbage som verdens mest populære programmerings-sprog. Apples Objective-C er på vej ud i glemslen. Se listen over de 20 mest populære programmerings-sprog lige nu.
7. april 2021 kl. 15.33 | læs »Premium
Den danske it-distributør EET Group fortsætter opkøbsjagten med overtagelsen af et britisk overvågnings-firma. Det er selskabets 26. opkøb siden 2015, og flere er i vente, lyder det fra koncernchef Søren Drewsen.
7. april 2021 kl. 15.01 | læs »Premium
Vi står over for kæmpe-vækst i it-investeringer i en tid, hvor virksomheder og organisationer for alvor tager hul på digitale effektiviserings-projekter. Se hvilke områder, der især kommer til at vokse.
7. april 2021 kl. 14.04 | læs »Netflixdokumentaren Not A Game er et godt sted at starte, hvis man vil forsøge at gennemskue, hvad der egentlig foregår i den virtuelle verden – og især hvis man har børn, der bruger meget tid på computerspil.
7. april 2021 kl. 13.15 | læs »Premium
Microsoft er klar med sin egen Java-distribution, som står til at kunne blive en alvorlig hovedpine for Oracle.
7. april 2021 kl. 12.21 | læs »Premium
Direktør for Salesforce i Danmark, Jacques Soelberg, har gennemført en omfattende reorganisering af den danske forretning. Tilgangen til kunderne har fået en overhaling og internt er selskabet blevet sammensat på ny. Få indblik i de store ændringer her.
7. april 2021 kl. 11.32 | læs »
Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.