Alle nyheder


Premium
Under coronakrisen er ransomnware- og destruktive angreb for alvor taget fart, fortæller it-sikkerhedsekspert Peter Kruse, der netop nu hjælper en større dansk virksomhed, som er blevet ramt af et avanceret ransomware-angreb.
27. maj 2020 kl. 09.31 | læs »Premium
Når Microsoft om lidt lancerer sin nyeste version af Windows 10 styresystemet, vil selskabet også påbegynde aflivningen af 32-bit support af Windows 10.
27. maj 2020 kl. 09.00 | læs »Tech-giganten er på vej til at spendere et større milliardbeløb på selskabet Zoox og dets selvkørende teknologi.
27. maj 2020 kl. 08.38 | læs »Google meddeler, at der kun er begrænset brug for medarbejdere på selskabets kontorer. I stedet får alle Google-ansatte en pose penge til at forbedre hjemmekontoret.
27. maj 2020 kl. 08.07 | læs »Norlys åbner hele sit fibernet for Altibox. Ny formand til Teleindustrien. EU godkender Center Danmark som ‘Digital Innovation Hub’. Twitter fejlretter Trump for første gang - og Trump raser. Apple genåbner 100 amerikanske butikker.
27. maj 2020 kl. 06.18 | læs »To svenske teleoperatører har nu meddelt, at der tændes for 5G-signalet i dele af Sverige.
26. maj 2020 kl. 17.10 | (1) | læs »Nu er der hjælp på vej til de danske virksomheder, der har oplevet at blive smidt af de digitale platforme uden varsel eller begrundelse. Folketinget har netop vedtaget en ny lov, der gør det muligt at gribe ind.
26. maj 2020 kl. 16.24 | (1) | læs »Premium
Interview: Når Lars Thomsen i begyndelsen af august overtager cheftøjlerne for Telenors danske forretning bliver der mere fokus på de eksisterende kunder fremfor nye kunder. "Vi skal snakke værdi fremfor simkort og nye kunder," lyder det.
26. maj 2020 kl. 15.47 | læs »Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der drømmer om et job som agil udvikler. Du kan vælge og vrage mellem job i både og Øst- og Vestdanmark.
26. maj 2020 kl. 15.15 | læs »Premium
Selv efter to år med GDPR ligger den endelige praksis fortsat ikke fast. Derfor kommer fremtiden til at betyde flere og større bøder fra Datatilsynet, mener it-advokat og stifter af ComplyCloud og CIT Advokatfirma, Martin Folke Vasehus.
26. maj 2020 kl. 14.36 | læs »Danske Penneo er på vej på børsen efter et solidt aktie-udbud, hvor så mange var interesserede i at købe aktier, at kun 27 procent af de interesserede investorer har fået mulighed for at købe ind. Resten må vente, til aktien går i fri handel.
26. maj 2020 kl. 13.55 | læs »Premium
Microsoft Windows May 2020 Update kan være få dage fra at lande på din maskine. Vil du udsætte opdateringen til et mere belejligt tidspunkt skal du følge disse råd.
26. maj 2020 kl. 13.05 | læs »Premium
Interview: Peter Bering, chef for digitalisering hos Bankdata, står med en vigtig opgave, når Bankdata med et budget på 1,7 milliarder kroner skal vælge hvilke idéer, der skal satses på hos ni danske pengeinstitutter. "I stedet for fremskrivninger og prognosearbejde fokuserer vi på at arbejde scenariebaseret," siger han.
26. maj 2020 kl. 12.20 | læs »Danmarks universiteter går sammen med erhvervsnetværkene BrainsBusiness og It-forum med tilsammen 600 it-virksomheder i en ny ‘digital klynge’ med stærkt forkus på innovation.
26. maj 2020 kl. 11.40 | læs »Betalinger via bluetooth er ikke specielt brugervenlig. Derfor har MobilePay kig på alternativer betalingsmetoder.
26. maj 2020 kl. 10.58 | (4) | læs »
Kommende events
Webinar med Miracle 42 og Red Hat

På dette webinar får du indblik i, hvorledes Hyperconverged Infrastructure fra Red Hat forenkler storage, netværk og servere i én enkelt løsning, som er nem at implementere og drifte – og ikke mindst med kæmpe besparelser. Ingen tomme managements slides men derimod et realistisk indblik i, hvordan du kan optimere dine kunders datacenter – og ikke mindst differentiere din og deres forretning.

28. maj 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Kom godt i gang med Microsoft Teams.

Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og eksternt samarbejde, når I skal kommunikere og samarbejde på tværs i teamet eller afdelingerne. På denne morgenbriefing får du en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så du kan få et overblik over hvordan, man kan anvende programmet til en mere effektiv arbejdsdag.

03. juni 2020 | Læs mere

Premium
Visma e-conomic fortsætter vækstridt trods coronakrise: "Vi kommer i hvert fald til at vokse sammenlignet med 2019"
Visma e-conomic kom ud af 2019 med fremgang på alle nøgletal. Topchef Mads Rebsdorf forudser nu, at vokseværket fortsætter på trods af coronakrisens påvirkning på erhvervslivet.
Computerworld
IBM fyrer tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde
Med IBM’s nytiltrådte topchef ved roret fyrer selskabet nu tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde, der sigter blandt andet efter at gøre selskabet mere agilt.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.