Annonceindlæg fra EG A/S

Digitalisering starter med tillid til data

Data lyver ikke, men alligevel træffes alt for mange beslutninger på mavefornemmelsen.

Dermed går vi glip af effektiviseringsgevinster og store besparelser. I et nyt white paper har EG identificeret de faktorer, der står i vejen for, at vi kan blive bedre til at lytte til data sætte fart på digitaliseringen. 

Vi indsamler data som aldrig før om vores processer, kunder, medarbejdere og produktion. Men de indsamlede data bliver ikke altid omsat til viden og handling. Det skyldes både, at de indsamlede data ligger spredt på forskellige systemer, og at mange virksomheder ikke har en kultur for at træffe datadrevne beslutninger. Der mangler tillid til data og til de systemer, der skal kombinere forskellige datasæt, så de kan danne grundlag for forretningskritiske beslutninger.

Det er en af de største forhindringer for øget digitalisering, konkluderer EG i deres white paper ”Indfri dit digitale potentiale”.

Data er det nye guld

For at tage det næste digitale spring er det derfor væsentligt, at topledelsen kommer på banen og forstår, at data er det nye guld. De skal indgå i et nærmere samarbejde med virksomhedens IT-folk, og IT-specialisterne skal omvendt forstå det forretningsmæssige potentiale i at bruge data til at træffe beslutninger.

Dernæst skal virksomheden få styr på indsamling og præsentation af data, så de er ensartede og sammenlignelige på tværs af organisation. Systematiseringen af data baner vejen for at nye sammenhænge kan identificeres, og at man kan tage første skridt til brug af værdiskabende og beslutningsunderstøttende business intelligence.

Fem succeskriterier

Ifølge EG’s white paper er datadrevne beslutninger en af fem succeskriterier for de virksomheder, der formår at tage det næste digitale spring. Læs mere om, hvordan en række vidt forskellige virksomheder arbejder med de fem kriterier for at udnytte deres digitale potentiale:

  • Datadrevne beslutninger
  • Digitaliserede forretningsprocesser
  • Optimerede kundeoplevelser
  • Minimeret kompleksitet
  • Identificere konkurrencefordele

 

Download EG’s white paper og lær om de udfordringer og gevinsterne ved at kombinere mulighederne i ny teknologi

It-løsninger, der styrker din forretning og matcher din branche

EG er blandt Skandinaviens førende leverandører af it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for både små og store virksomheder. Vi har mere end 1.900 medarbejdere, som med deres viden og brancheindsigt bidrager til produktivitetsforbedringer hos vores kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Kontaktinfo:

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Interview: Manglende omsætning hos Novo Nordisk og stor fremgang i tre andre sektorer betyder, at NNIT gør sig mere uafhængig af Novo Nordisk. Her er de vigtigste punkter i selskabets nye regnskab. Interview med finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.