Annonceindlæg fra EG A/S

Digitalisering starter med tillid til data

Data lyver ikke, men alligevel træffes alt for mange beslutninger på mavefornemmelsen.

Dermed går vi glip af effektiviseringsgevinster og store besparelser. I et nyt white paper har EG identificeret de faktorer, der står i vejen for, at vi kan blive bedre til at lytte til data sætte fart på digitaliseringen. 

Vi indsamler data som aldrig før om vores processer, kunder, medarbejdere og produktion. Men de indsamlede data bliver ikke altid omsat til viden og handling. Det skyldes både, at de indsamlede data ligger spredt på forskellige systemer, og at mange virksomheder ikke har en kultur for at træffe datadrevne beslutninger. Der mangler tillid til data og til de systemer, der skal kombinere forskellige datasæt, så de kan danne grundlag for forretningskritiske beslutninger.

Det er en af de største forhindringer for øget digitalisering, konkluderer EG i deres white paper ”Indfri dit digitale potentiale”.

Data er det nye guld

For at tage det næste digitale spring er det derfor væsentligt, at topledelsen kommer på banen og forstår, at data er det nye guld. De skal indgå i et nærmere samarbejde med virksomhedens IT-folk, og IT-specialisterne skal omvendt forstå det forretningsmæssige potentiale i at bruge data til at træffe beslutninger.

Dernæst skal virksomheden få styr på indsamling og præsentation af data, så de er ensartede og sammenlignelige på tværs af organisation. Systematiseringen af data baner vejen for at nye sammenhænge kan identificeres, og at man kan tage første skridt til brug af værdiskabende og beslutningsunderstøttende business intelligence.

Fem succeskriterier

Ifølge EG’s white paper er datadrevne beslutninger en af fem succeskriterier for de virksomheder, der formår at tage det næste digitale spring. Læs mere om, hvordan en række vidt forskellige virksomheder arbejder med de fem kriterier for at udnytte deres digitale potentiale:

  • Datadrevne beslutninger
  • Digitaliserede forretningsprocesser
  • Optimerede kundeoplevelser
  • Minimeret kompleksitet
  • Identificere konkurrencefordele

 

Download EG’s white paper og lær om de udfordringer og gevinsterne ved at kombinere mulighederne i ny teknologi

It-løsninger, der styrker din forretning og matcher din branche

EG er blandt Skandinaviens førende leverandører af it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for både små og store virksomheder. Vi har mere end 1.900 medarbejdere, som med deres viden og brancheindsigt bidrager til produktivitetsforbedringer hos vores kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Kontaktinfo:

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Microsoft med klar melding til sine 3.000 danske partnere: "Overlæggeren er, at det er cloud or nothing at all"
Interview: Tiderne, hvor du som Microsoft-partner bare kunne sælge nogle licenser og have succes med det, er forbi. Hvis du vil være en af de hotteste partnere hos Microsoft, skal du bevise overfor partnerdirektør Claus Jul Chrisitansen, at du er klar til at basere hele din forretning på cloud.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.