Annonceindlæg fra EG A/S

Digitalisering starter med tillid til data

Data lyver ikke, men alligevel træffes alt for mange beslutninger på mavefornemmelsen.

Dermed går vi glip af effektiviseringsgevinster og store besparelser. I et nyt white paper har EG identificeret de faktorer, der står i vejen for, at vi kan blive bedre til at lytte til data sætte fart på digitaliseringen. 

Vi indsamler data som aldrig før om vores processer, kunder, medarbejdere og produktion. Men de indsamlede data bliver ikke altid omsat til viden og handling. Det skyldes både, at de indsamlede data ligger spredt på forskellige systemer, og at mange virksomheder ikke har en kultur for at træffe datadrevne beslutninger. Der mangler tillid til data og til de systemer, der skal kombinere forskellige datasæt, så de kan danne grundlag for forretningskritiske beslutninger.

Det er en af de største forhindringer for øget digitalisering, konkluderer EG i deres white paper ”Indfri dit digitale potentiale”.

Data er det nye guld

For at tage det næste digitale spring er det derfor væsentligt, at topledelsen kommer på banen og forstår, at data er det nye guld. De skal indgå i et nærmere samarbejde med virksomhedens IT-folk, og IT-specialisterne skal omvendt forstå det forretningsmæssige potentiale i at bruge data til at træffe beslutninger.

Dernæst skal virksomheden få styr på indsamling og præsentation af data, så de er ensartede og sammenlignelige på tværs af organisation. Systematiseringen af data baner vejen for at nye sammenhænge kan identificeres, og at man kan tage første skridt til brug af værdiskabende og beslutningsunderstøttende business intelligence.

Fem succeskriterier

Ifølge EG’s white paper er datadrevne beslutninger en af fem succeskriterier for de virksomheder, der formår at tage det næste digitale spring. Læs mere om, hvordan en række vidt forskellige virksomheder arbejder med de fem kriterier for at udnytte deres digitale potentiale:

  • Datadrevne beslutninger
  • Digitaliserede forretningsprocesser
  • Optimerede kundeoplevelser
  • Minimeret kompleksitet
  • Identificere konkurrencefordele

 

Download EG’s white paper og lær om de udfordringer og gevinsterne ved at kombinere mulighederne i ny teknologi

It-løsninger, der styrker din forretning og matcher din branche

EG er blandt Skandinaviens førende leverandører af it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for både små og store virksomheder. Vi har mere end 1.900 medarbejdere, som med deres viden og brancheindsigt bidrager til produktivitetsforbedringer hos vores kunder i Danmark, Norge og Sverige.

Kontaktinfo:

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Afsløring: KMD kalder det "ny viden" - men selskabet har kendt til problematisk udflytning af persondata siden 2014
KMD har hidtil fastholdt, at det har været "ny viden" for selskabet, at følsomme persondata fra landets jobcentre ikke må sendes ud af landet. En SKI-aftale viser dog, at KMD har kendt til reglerne siden 2014. "Selv i det omfang, at KMD ikke har haft de fornødne juridiske kompetencer, burde alle advarselslamper da have blinket i forhold til teksten i SKI-aftalen," lyder det fra juridisk ekspert.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Roadmap til din digitale forretning
Digital transformation er på alles læber, men flere virksomheder er usikre på hvordan man rent faktisk kommer i gang. I dette whitepaper gennemgår vi en case fra den britiske online retail branche, hvor vi ser, hvordan I opnår en operationel og konkurrencemæssig fordel.