Annonceindlæg fra RackPeople

5 stærke grunde til at bruge Microsoft Teams

Microsoft Teams er en fantastisk samarbejdshub, der kan ændre vores måde at arbejde på, lyder det fra IT og rådgivningshuset RackPeople.

Hele 80 procent af vores tid bruges på at samarbejde med andre. Det stiller krav til effektive værktøjer, der giver overblik og transparens for alle. Og det kan Microsoft Teams, lyder det fra IT og rådgivningshuset RackPeople, der opfordrer alle Office 365-kunder til at overveje samarbejdshub’en fra Microsoft. Og det er der 5 stærke grunde til.

1) Gi’ brugerne frie rammer, og lad IT sove roligt om natten
28 % af medarbejdere bruger mindst ét ikke-godkendt værktøj til at supplere de værktøjer, virksomheden stiller til rådighed, lyder en undersøgelse fra Forrester Research. De gør det, fordi de er dedikerede og har fokus på at få opgaverne i mål. Men dermed udsætter de virksomhedens følsomme data for en meget høj sikerhedsrisiko – ofte helt uvidende.

Det problem er løst med Microsoft Teams, som stiller et brugerdefinerbart landskab til rådighed, omkranset af et sikkert og kontrollerbart miljø i form af Office 365. Tilvælges Microsoft 365 sikres en yderligere automatiseret og universel håndhævelse af sikkerhedspolitikker.


2) Én indgang til alle forretningsapplikationer
Der kommer flere og flere applikationer, man som vidensarbejder skal forhold sig til og hente data fra osv. Det er et stigende problem, at man ofte ikke kan løse én opgave uden at benytte en række programmer med flere forskellige vinduer åbne. Microsoft Teams samler alle de applikationer, du bruger ét sted. Det er et kæmpe plus.

Teams understøtter chat, telefonkald og møder for teamet. Det er også integreret med hele Office-pakken. Med Microsoft Teams sidder du i midten af en samarbejdshub og kan tilgå det hele. Det betyder, at medarbejderen kan arbejde på farten og har forbindelse til data – selv offline.

Et eksempel kan være marketing, der koordinerer kampagner og opgaver i forbindelse med et event, deler de seneste udkast på artikler for at få feedback, får automatiserede rapporter fra analyseværktøjer eller kan forberede markedsføring på tværs af flere interessenter.

3) Hurtigt up-to-date med intern vidensdeling
Det er ikke altid de samme personer, der starter et projekt, som også afslutter det. Folk bliver involveret i et projekt på forskellige tidspunkter af dets levetid.

Hvis du har været på ferie, syg eller er ny i et projekt, kan du med Microsoft Teams hurtigt blive opdateret på projektet. Med Microsoft Teams kan du følge en kommunikationstråd, se de seneste ændringer og samtidig gå tilbage ajourføre dig på historikken. Det sparer tid og gør, at du hurtigt er up-to-date. Ja, ifølge Microsoft selv, oplever medarbejderne, at den tid de bruger på at søge oplysninger, reduceres med 35 procent.

Hos RackPeople oplever vi, at det i stigende grad er svært at søge og fremfinde relevant information – specielt på et projekt. Med Microsoft Teams kan vi lave en begrænset søgning inden for et projekt. Det gør din søgning hurtig og effektiv.

4) Integrer til de applikationer, brugerne foretrækker
Med Teams introducerer Microsoft en ny platform, hvor brugerne kan benytte de værktøjer, de foretrækker. Mange marketingsmedarbejdere benytter f.eks. værktøjet Hootsuite, de kender allerede værktøjet godt, føler sig trygge og opnår gode resultater. Netop her er det en stor fordel at man kan fortsætte med at benytte værktøjet via Microsoft Teams.
Hos RackPeople ser vi, at det understøtter den organisatoriske implementering positivt, at vi ikke skal presse nye værktøjer ned over hovedet på folk, når de allerede er glade for dem, de har. Vi ændrer blot rammen, ikke indholdet, fordi de nu tilgår f.eks. Hootsuite via Teams.

Microsoft Teams har bl.a. integrationer til planlægningsværktøjet Trello, udviklingsproduktet GitHub, nyhedsbrevsværktøjet MailChimp m.fl.


5) Nye funktioner – mens du sover!
Teams er Microsofts hurtigst voksende forretningsapplikation nogensinde. Flere end 329.000 organisationer har allerede taget værktøjet til sig. Microsoft satser 100 procent på Microsoft Teams til samarbejde for Office 365-brugerne. Det betyder, at Microsoft hele tiden er i gang med at tilføje og udvikle mange nye funktioner. Om kort tid vurderer vi at Microsoft Teams vil være dominerende.

Premium
Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.