Annonceindlæg fra RackPeople

5 stærke grunde til at bruge Microsoft Teams

Microsoft Teams er en fantastisk samarbejdshub, der kan ændre vores måde at arbejde på, lyder det fra IT og rådgivningshuset RackPeople.

Hele 80 procent af vores tid bruges på at samarbejde med andre. Det stiller krav til effektive værktøjer, der giver overblik og transparens for alle. Og det kan Microsoft Teams, lyder det fra IT og rådgivningshuset RackPeople, der opfordrer alle Office 365-kunder til at overveje samarbejdshub’en fra Microsoft. Og det er der 5 stærke grunde til.

1) Gi’ brugerne frie rammer, og lad IT sove roligt om natten
28 % af medarbejdere bruger mindst ét ikke-godkendt værktøj til at supplere de værktøjer, virksomheden stiller til rådighed, lyder en undersøgelse fra Forrester Research. De gør det, fordi de er dedikerede og har fokus på at få opgaverne i mål. Men dermed udsætter de virksomhedens følsomme data for en meget høj sikerhedsrisiko – ofte helt uvidende.

Det problem er løst med Microsoft Teams, som stiller et brugerdefinerbart landskab til rådighed, omkranset af et sikkert og kontrollerbart miljø i form af Office 365. Tilvælges Microsoft 365 sikres en yderligere automatiseret og universel håndhævelse af sikkerhedspolitikker.


2) Én indgang til alle forretningsapplikationer
Der kommer flere og flere applikationer, man som vidensarbejder skal forhold sig til og hente data fra osv. Det er et stigende problem, at man ofte ikke kan løse én opgave uden at benytte en række programmer med flere forskellige vinduer åbne. Microsoft Teams samler alle de applikationer, du bruger ét sted. Det er et kæmpe plus.

Teams understøtter chat, telefonkald og møder for teamet. Det er også integreret med hele Office-pakken. Med Microsoft Teams sidder du i midten af en samarbejdshub og kan tilgå det hele. Det betyder, at medarbejderen kan arbejde på farten og har forbindelse til data – selv offline.

Et eksempel kan være marketing, der koordinerer kampagner og opgaver i forbindelse med et event, deler de seneste udkast på artikler for at få feedback, får automatiserede rapporter fra analyseværktøjer eller kan forberede markedsføring på tværs af flere interessenter.

3) Hurtigt up-to-date med intern vidensdeling
Det er ikke altid de samme personer, der starter et projekt, som også afslutter det. Folk bliver involveret i et projekt på forskellige tidspunkter af dets levetid.

Hvis du har været på ferie, syg eller er ny i et projekt, kan du med Microsoft Teams hurtigt blive opdateret på projektet. Med Microsoft Teams kan du følge en kommunikationstråd, se de seneste ændringer og samtidig gå tilbage ajourføre dig på historikken. Det sparer tid og gør, at du hurtigt er up-to-date. Ja, ifølge Microsoft selv, oplever medarbejderne, at den tid de bruger på at søge oplysninger, reduceres med 35 procent.

Hos RackPeople oplever vi, at det i stigende grad er svært at søge og fremfinde relevant information – specielt på et projekt. Med Microsoft Teams kan vi lave en begrænset søgning inden for et projekt. Det gør din søgning hurtig og effektiv.

4) Integrer til de applikationer, brugerne foretrækker
Med Teams introducerer Microsoft en ny platform, hvor brugerne kan benytte de værktøjer, de foretrækker. Mange marketingsmedarbejdere benytter f.eks. værktøjet Hootsuite, de kender allerede værktøjet godt, føler sig trygge og opnår gode resultater. Netop her er det en stor fordel at man kan fortsætte med at benytte værktøjet via Microsoft Teams.
Hos RackPeople ser vi, at det understøtter den organisatoriske implementering positivt, at vi ikke skal presse nye værktøjer ned over hovedet på folk, når de allerede er glade for dem, de har. Vi ændrer blot rammen, ikke indholdet, fordi de nu tilgår f.eks. Hootsuite via Teams.

Microsoft Teams har bl.a. integrationer til planlægningsværktøjet Trello, udviklingsproduktet GitHub, nyhedsbrevsværktøjet MailChimp m.fl.


5) Nye funktioner – mens du sover!
Teams er Microsofts hurtigst voksende forretningsapplikation nogensinde. Flere end 329.000 organisationer har allerede taget værktøjet til sig. Microsoft satser 100 procent på Microsoft Teams til samarbejde for Office 365-brugerne. Det betyder, at Microsoft hele tiden er i gang med at tilføje og udvikle mange nye funktioner. Om kort tid vurderer vi at Microsoft Teams vil være dominerende.

RackPeople tager forretningen med til en forandring, og er med dig hele vejen fra de første tanker og længe efter i har taget løsningerne i brug. Vi har en holistisk tilgang med 360 graders perspektiv på It-projekter og de forandringer, som de medfører.

Læs mere om RackPeople
Kontaktinfo:

RackPeople Consulting ApS

Dynamovej 11C, 2

2860 Søborg

https://www.rackpeople.com/

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco AMP - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco AMP er en Advanced Malware Protection-løsning, som sikrer dig kontrol med alle jeres endepunkter. Mens klassisk antivirus-software reagerer på filer, som umiddelbart genkendes som farlige, bliver AMP ved med at analysere potentielt farlige filer i hele netværket. Helt automatisk og 24 timer i døgnet. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med identificeret, blokeret og fjernet malware samt en vurdering af sikkerhedsniveauet i jeres endepunkter Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.