Annonceindlæg fra Arrow

Prioritér din faglige udvikling i den sidste del af 2019

Hvis du arbejder med det virtualiserede datacenter, så kender og bruger du formentlig allerede VMware, og er sikkert også bekendt med VMworld.

Måske har du allerede deltaget på konferencen enten i Barcelona eller i Las Vegas, måske var det netop den konference, der stod på din ønskeseddel til chefen sidste år ellers burde den i hvert fald stå der, hvis datacenteret er din hjemmebane.

Ny i gamet eller gammel i gårde?

Uanset om du lige er begyndt at arbejde med VMware, eller har været med siden VMware GSX, så får du med garanti noget ud af at deltage på konferencen, der finder sted i Barcelona d. 3.-7. november. Ud over lidt tiltrængt sol i den mørkeste tid på året, får du mulighed for at sidde på forreste række, når de nye features annonceres, blive certificeret med rabat, gå i labs og teste nye miljøer med VMware-eksperter ved din side og så kan du også falde i snak med VMware legender som Duncan Epping eller Cormac Hogan. Hvor får man ellers lige chancen for det?

”Det er alt for besværligt at tage til VMworld…”

Yes! Det er lidt besværligt med konferencer i udlandet: Du skal sørge for fly på en overbooket afgang, hotel i en dyr (og formentlig også overbooket) konferenceby, gode (men ikke dyre) middage, dyrt konferencepas, skabe dine egne netværksmuligheder og sørge for transport til og fra konferencen. Phew – forståeligt hvis du allerede har sved på panden, for VMworld er jo lige om hjørnet. Der er heldigvis muligheden for at overlade al praktikken til nogle andre, så du kan nøjes med at dukke op med din kuffert og dit gode humør. De sidste 13 år har Arrow arrangeret en tur til VMworld. Derfor kan du også hvile trygt i, at Arrow’s VMworld tur giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af konferencen og du kan vælge mellem flere forskellige rejsepakker – alt efter dine behov. Læs mere om turen og få din plads og dit konferencepas med 60% rabat på vmworld-tour.dk.

Netværk og faglig sparring

Med Arrow’s tur til VMworld får du mere end en konference med hjem i bagagen – du kan bl.a. blive klogere på, hvad du får med i denne carpool karaoke video med Arrow. Tidligere deltagere på konferencen lægger foruden selve konferencen stor vægt på netværket og den faglige sparring med ligesindede VMware-brugere. Hvis du har brug for flere gode grunde (som du også kan præsentere for din chef), så får du 8 styks lige her. Du kan også blive klogere på tidligere års konferencer ved at lytte til et par podcasts om ”Tips og tricks til VMworld” og ”Paneldebat og annonceringer fra VMworld 2018”.

Arbejder du med det virtualiserede datacenter, så benyt denne mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og dit netværk på VMworld 2019.

8 gode grunde til at deltage på VMworld

Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.