Annonceindlæg fra Arrow

Netværksmodernisering: Totalskift fra Cisco til Fortinet

Kundernes behov for moderne netværksteknologi, betyder at Businessmann ofte skifter hele netværket fra aldrende Cisco-setup.

Fortinet er i 2020 anerkendt for 11. gang af Gartner og udnævnt som Leader i Gartners Magic Quadrant for Network Firewalls. De er en topproducent af innovative løsninger, der tilbyder dyb, konsistent sikkerhedsbeskyttelse.

Med Fortinets Security Fabric sikkerheds platform taler Firewalls, Switche og Access Punkter sammen, og udveksler data på tværs af hele netværket. En samlet løsning til sikkerhed på tværs af hele angrebsfladen. Et samlet overblik og en enkelt manager til at holde styr på IT-sikkerheden – ægte Single Pane of Glass.

”Udfordringen med kundernes eksisterende setup er, at det er uforholdsmæssigt besværligt og kostbart at ændre noget som helst. Det er også en af årsagerne til, at mange kunder fravælger Cisco; kravene til teknisk know how er alt for store. Ikke blot er Fortinet Security Fabric tilgangen den mest komplette og velintegrerede løsning, set fra et teknologisk standpunkt. Fortinet er langt nemmere at arbejde med, og kunderne har en brugervenlighed og en transparens, som reelt ikke kan sammenlignes med det, som de kommer fra,” forklarer Dennis Larsen, Salgsdirektør hos Businessmann.

Kombinationen mellem et nyt datacenter- og netværkssetup gør eksempelvis også, at kunderne opnår en indsigt i realtid, som slet ikke var tilgængelig tidligere. F.eks. kan nævnes automatisering ved hjælp af Fortinet Security Fabric med integration imellem flere produkter, der giver proaktiv opdagelse af trusler og besvarelse. Hermed får kunderne reduceret tiden det tager at opdage og modsvare trusler. Det minimerer den sikkerhedsrisiko, der ellers kunne opstå ved sent at finde trusler eller afvente manuelt arbejde.

Fortinets Security Fabric indeholder bla. kunstig Intelligens (AI) – drevet sikkerhedsoperationer, der automatisk forhindrer, opdager og reagerer på cybertrusler.

Next generation firewalls

Sortimentet af firewalls spænder vidt fra entry-level til ultra-high-end, fra fysisk til virtuel. ”Det er en voldsom bred og stærk sikkerheds-portefølje som Fortinet leverer og vi skal være på dupperne for at være skarpe og kunne rådgive vores kunder” siger Dennis Larsen, Salgsdirektør hos Businessmann.

Fortinets Next Generation Firewalls også kendt som FortiGate NGFW, er nøglekomponenter i en sikkerheds-tilgang til at styre og sikre netværk, fra Datacenter til Edge og i enhver skala. Med Next Generation Firewall som en del af Fortinet Security Fabric, opnår virksomheder bl.a. fordelene at holde alle netværksoperationer kørende med fuld synlighed og bedst mulig beskyttelse over hele angrebsfladen. Derudover opnår de bedst TCO og forsvarer netværkssikkerheden i dybden samtidig med at man strømliner netværksoperationer med forenklede arbejdsgange i hele virksomheden.  

Se det fulde sortiment af Fortinets Next Generation Firewalls her.

Cyber Threat Assessment

Netværksinfrastrukturen i virksomhederne, kræver konstant opmærksomhed, udvikling og tilpasning for at understøtte forretningens behov. Som virksomhed kan man blive meget klogere på ens netværkssikkerhed, ved at kende sårbarhederne. Samtidig skal man også have fokus på den stigende trussel fra avancerede angreb.

”Der er to måder at gøre dette på – proaktivt eller reaktivt. Ved at være proaktive, kan I tilegne jer viden omkring jeres nuværende trusselsbillede. Med en Cyber Threat Assesssment kan I hurtigt få overblikket over sårbarheder og trusler, brugerproduktivitet og netværksforbrug samt performance. Vores Fortinet eksperter guider dig igennem de 6 steps af CTA-forløbet og hjælper dig helt i mål” siger Dennis, Salgsdirektør hos Businessmann.

Få en gratis Cyber Threat Assessment af Businessmanns Fortinet eksperter.

 

Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.