Annonceindlæg fra Red Hat

Læs her hvad der skete på Red Hats konference - Open Hybrid Cloud Connection

Hvad er en hybrid cloudløsning? Hvad betyder multi cloud? Hvordan passer containers ind?

Det er emnerne, som blev diskuteret på Open Hybrid Cloud Connection i Stockholm.

Gik du glip af eventet?


Vi har samlet forelæsningerne, hvor Red Hats eksperter forklarer begreberne, diskuterer trends og giver dig den seneste viden om, hvordan man arbejder med hybride cloudløsninger:

  • Hvordan finder en moderne IT-infrastruktur muligheder i disruption?
  • Hvordan kan man forbedre fleksibiliteten og smidigheden i hybrid cloud-infrastruktur ved hjælp af open source?
  • Hvordan kan Red Hat hjælpe med at opbygge den tekniske kompetence, der skal til for at implementere Open Hybrid Cloud?
  • Gå heller ikke glip af den svenske Arbetsförmedlingens DevOps-projekt og hvordan de benyttede Red Hats løsninger og åben kildekode til at muliggøre denne rejse.

Se hvad der skete på Open Hybrid Cloud Connection >>

 

Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.