Annonceindlæg fra cVation A/S

Alle nyansatte softwareudviklere har kode i produktion på blot en uge!

cVation hæver barren for DevOps. Hos det danske softwarehus slippes nyansatte udviklere løs på projekter fra dag ét - uden rysten på hænderne.

Virksomheden med kunder i blandt andet luftfartsindustrien og den finansielle sektor har skabt et dynamisk udviklingsmiljø uden sidestykke baseret på cloud-teknologier, DevOps og Test Driven Development principper (TDD).    

Danske cVation sætter ny kode i produktion med en hastighed og frekvens som få andre. Virksomheden har udviklet en værktøjskasse og et regelsæt, der resulterer i ekstremt agile IT-projekter. Udviklingsteamet, der sidder både i Danmark og i USA udvikler, tester og releaser kode i et højdynamisk flow.

Dynamikken gælder også for nyansatte softwareudviklere. cVation ansætter nye udviklere stort set hver måned, og det er et krav, at de skal have skrevet og sat kode i produktion på et kundeprojekt inden for den første uge, uanset hvilken baggrund de har.

Tager DevOps og TDD til det ekstreme

-De fleste, vi ansætter, har 2-4 års erfaring. Mange har udviklet i årevis uden at se resultater af deres indsats, og for dem er det en mental omstilling at komme ind i vores udviklingsmiljø. Men de er vilde med det. Vi har en enormt høj medarbejdertilfredshed, og det skyldes uden tvivl, at softwareudviklerne hele tiden releaser og får feedback fra kunderne. Der ligger jo en stor tilfredsstillelse i at se frugten af sit arbejde, siger CTO i cVation, Nicolai Graff Andersen.

En forudsætning for den meget hurtige onboarding af nye softwareudviklere er, at alle har tillid og tiltro til, at det kan lade sig gøre. I cVation er man lykkedes med at tage dynamikken i DevOps og TDD til det ekstreme og samtidig skabe en beskyttet sandkasse, hvor ikke kun de nye, men alle softwareudviklere arbejder med de samme værktøjer og efter de samme principper.

 Automatiserede test er nøglen til kvalitet

-Ud over de hyppige releases til produktion har vi en enormt høj grad af automatisering af alt omkring test. Automatiserede test er nøglen til kvalitetssikring i et accelereret udviklingsmiljø. Man kan ikke automatisere for meget. Vi har automatiseret alt fra unit tests til integrationstests, UI-tests og performancetests. Deployment er også fuldt automatiseret, hvor Infrastructure as Code (IaC) er hjørnestenen til dynamisk provisionering af den relevante infrastruktur. Derudover har vi udviklet en værktøjskasse med de præcise og enkle værktøjer, der er nødvendige for at løse opgaven, siger Nicolai Graff Andersen.

Cloud Center of Excellence har fingeren på pulsen

Udviklerne i cVation er samlet i teams på 7-8 udviklere. Derudover har cVation også etableret et CCoE (Cloud Center of Excellence), som løbende vurderer nye cloud services og opdaterer værktøjskassen med relevante opdateringer. CCoE arbejder tæt sammen med de enkelte udviklingsteams, som har fingeren på pulsen ude på projekterne.

Mere tid til at være innovativ

Det er et ekstremt dynamisk miljø, hvor vi har flyttet fokus fra alt det, der sker igen og igen og indstillet sigtet på at skabe resultater i ekstremt højt tempo. Det er noget, alle kan lide - både udviklere og kunder.

De repetitive processer er fjernet, og når business as usual kører smidigt og effektivt, er der luft til at tænke innovativt, hvilket kommer vores kunder til gode. Ikke nok med at de får løsninger hurtigere og med højere kvalitet. De høster også en større forretningsmæssig værdi, siger Nicolai Graff Andersen.

Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.