Annonceindlæg fra cVation A/S

Alle nyansatte softwareudviklere har kode i produktion på blot en uge!

cVation hæver barren for DevOps. Hos det danske softwarehus slippes nyansatte udviklere løs på projekter fra dag ét - uden rysten på hænderne.

Virksomheden med kunder i blandt andet luftfartsindustrien og den finansielle sektor har skabt et dynamisk udviklingsmiljø uden sidestykke baseret på cloud-teknologier, DevOps og Test Driven Development principper (TDD).    

Danske cVation sætter ny kode i produktion med en hastighed og frekvens som få andre. Virksomheden har udviklet en værktøjskasse og et regelsæt, der resulterer i ekstremt agile IT-projekter. Udviklingsteamet, der sidder både i Danmark og i USA udvikler, tester og releaser kode i et højdynamisk flow.

Dynamikken gælder også for nyansatte softwareudviklere. cVation ansætter nye udviklere stort set hver måned, og det er et krav, at de skal have skrevet og sat kode i produktion på et kundeprojekt inden for den første uge, uanset hvilken baggrund de har.

Tager DevOps og TDD til det ekstreme

-De fleste, vi ansætter, har 2-4 års erfaring. Mange har udviklet i årevis uden at se resultater af deres indsats, og for dem er det en mental omstilling at komme ind i vores udviklingsmiljø. Men de er vilde med det. Vi har en enormt høj medarbejdertilfredshed, og det skyldes uden tvivl, at softwareudviklerne hele tiden releaser og får feedback fra kunderne. Der ligger jo en stor tilfredsstillelse i at se frugten af sit arbejde, siger CTO i cVation, Nicolai Graff Andersen.

En forudsætning for den meget hurtige onboarding af nye softwareudviklere er, at alle har tillid og tiltro til, at det kan lade sig gøre. I cVation er man lykkedes med at tage dynamikken i DevOps og TDD til det ekstreme og samtidig skabe en beskyttet sandkasse, hvor ikke kun de nye, men alle softwareudviklere arbejder med de samme værktøjer og efter de samme principper.

 Automatiserede test er nøglen til kvalitet

-Ud over de hyppige releases til produktion har vi en enormt høj grad af automatisering af alt omkring test. Automatiserede test er nøglen til kvalitetssikring i et accelereret udviklingsmiljø. Man kan ikke automatisere for meget. Vi har automatiseret alt fra unit tests til integrationstests, UI-tests og performancetests. Deployment er også fuldt automatiseret, hvor Infrastructure as Code (IaC) er hjørnestenen til dynamisk provisionering af den relevante infrastruktur. Derudover har vi udviklet en værktøjskasse med de præcise og enkle værktøjer, der er nødvendige for at løse opgaven, siger Nicolai Graff Andersen.

Cloud Center of Excellence har fingeren på pulsen

Udviklerne i cVation er samlet i teams på 7-8 udviklere. Derudover har cVation også etableret et CCoE (Cloud Center of Excellence), som løbende vurderer nye cloud services og opdaterer værktøjskassen med relevante opdateringer. CCoE arbejder tæt sammen med de enkelte udviklingsteams, som har fingeren på pulsen ude på projekterne.

Mere tid til at være innovativ

Det er et ekstremt dynamisk miljø, hvor vi har flyttet fokus fra alt det, der sker igen og igen og indstillet sigtet på at skabe resultater i ekstremt højt tempo. Det er noget, alle kan lide - både udviklere og kunder.

De repetitive processer er fjernet, og når business as usual kører smidigt og effektivt, er der luft til at tænke innovativt, hvilket kommer vores kunder til gode. Ikke nok med at de får løsninger hurtigere og med højere kvalitet. De høster også en større forretningsmæssig værdi, siger Nicolai Graff Andersen.

Vil I ha' sat turbo på jeres time-to-market?

Vi hjælper jer med at levere softwareløsninger, der løser komplekse kundeudfordringer, bringer jer helt i front og måske endda hæver barren for innovation i jeres branche. Se mere om vores tilgang her:

Læs mere om cVation A/S
Kontaktinfo:

cVation A/S

Lautrupsgade 7

2100 København Ø

https://www.cvation.com/

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Staten blev advaret om store negative konsekvenser ved Netcompanys corona-app
Den corona-app, som Netcompany i øjeblikket udvikler for staten, baserede sig i første omgang på en dataindsamlingsmodel, der kunne få meget store negative konsekvenser for borgerne, lød advarslen fra en privacy-konsulent som styrelsen havde hyret.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.