Annonceindlæg fra cVation A/S

Alle nyansatte softwareudviklere har kode i produktion på blot en uge!

cVation hæver barren for DevOps. Hos det danske softwarehus slippes nyansatte udviklere løs på projekter fra dag ét - uden rysten på hænderne.

Virksomheden med kunder i blandt andet luftfartsindustrien og den finansielle sektor har skabt et dynamisk udviklingsmiljø uden sidestykke baseret på cloud-teknologier, DevOps og Test Driven Development principper (TDD).    

Danske cVation sætter ny kode i produktion med en hastighed og frekvens som få andre. Virksomheden har udviklet en værktøjskasse og et regelsæt, der resulterer i ekstremt agile IT-projekter. Udviklingsteamet, der sidder både i Danmark og i USA udvikler, tester og releaser kode i et højdynamisk flow.

Dynamikken gælder også for nyansatte softwareudviklere. cVation ansætter nye udviklere stort set hver måned, og det er et krav, at de skal have skrevet og sat kode i produktion på et kundeprojekt inden for den første uge, uanset hvilken baggrund de har.

Tager DevOps og TDD til det ekstreme

-De fleste, vi ansætter, har 2-4 års erfaring. Mange har udviklet i årevis uden at se resultater af deres indsats, og for dem er det en mental omstilling at komme ind i vores udviklingsmiljø. Men de er vilde med det. Vi har en enormt høj medarbejdertilfredshed, og det skyldes uden tvivl, at softwareudviklerne hele tiden releaser og får feedback fra kunderne. Der ligger jo en stor tilfredsstillelse i at se frugten af sit arbejde, siger CTO i cVation, Nicolai Graff Andersen.

En forudsætning for den meget hurtige onboarding af nye softwareudviklere er, at alle har tillid og tiltro til, at det kan lade sig gøre. I cVation er man lykkedes med at tage dynamikken i DevOps og TDD til det ekstreme og samtidig skabe en beskyttet sandkasse, hvor ikke kun de nye, men alle softwareudviklere arbejder med de samme værktøjer og efter de samme principper.

 Automatiserede test er nøglen til kvalitet

-Ud over de hyppige releases til produktion har vi en enormt høj grad af automatisering af alt omkring test. Automatiserede test er nøglen til kvalitetssikring i et accelereret udviklingsmiljø. Man kan ikke automatisere for meget. Vi har automatiseret alt fra unit tests til integrationstests, UI-tests og performancetests. Deployment er også fuldt automatiseret, hvor Infrastructure as Code (IaC) er hjørnestenen til dynamisk provisionering af den relevante infrastruktur. Derudover har vi udviklet en værktøjskasse med de præcise og enkle værktøjer, der er nødvendige for at løse opgaven, siger Nicolai Graff Andersen.

Cloud Center of Excellence har fingeren på pulsen

Udviklerne i cVation er samlet i teams på 7-8 udviklere. Derudover har cVation også etableret et CCoE (Cloud Center of Excellence), som løbende vurderer nye cloud services og opdaterer værktøjskassen med relevante opdateringer. CCoE arbejder tæt sammen med de enkelte udviklingsteams, som har fingeren på pulsen ude på projekterne.

Mere tid til at være innovativ

Det er et ekstremt dynamisk miljø, hvor vi har flyttet fokus fra alt det, der sker igen og igen og indstillet sigtet på at skabe resultater i ekstremt højt tempo. Det er noget, alle kan lide - både udviklere og kunder.

De repetitive processer er fjernet, og når business as usual kører smidigt og effektivt, er der luft til at tænke innovativt, hvilket kommer vores kunder til gode. Ikke nok med at de får løsninger hurtigere og med højere kvalitet. De høster også en større forretningsmæssig værdi, siger Nicolai Graff Andersen.

Vil I ha' sat turbo på jeres time-to-market?

Vi hjælper jer med at levere softwareløsninger, der løser komplekse kundeudfordringer, bringer jer helt i front og måske endda hæver barren for innovation i jeres branche. Se mere om vores tilgang her:

Læs mere om cVation A/S
Kontaktinfo:

cVation A/S

Lautrupsgade 7

2100 København Ø

https://www.cvation.com/

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.