Annonceindlæg fra DXC

Martin Hald Nissen, Manager, Dynamics 365 CE & Power Platform hos DXC Technology i Danmark

Microsoft Power Platform muliggør hurtigere udvikling og nye løsninger

Power Platform er forbi hypen og skaber i dag konkret værdi i mange virksomheder. Martin Hald Nissen fra DXC Technology fortæller her om mulighederne.

På Computerworlds digitale event om Power Platform d. 28/9 vil Martin Hald Nissen fra DXC Technology gøre dig klogere på, hvordan Power Platform har understøttet digitalisering i en række virksomheder. I denne artikel sætter han ord på, hvorfor du bør undersøge Microsofts Power Platforms muligheder.

Situationen er, at ældre og mere traditionelle IT-setups baseret på ERP-løsninger, ofte ender med mange skræddersyede tilpasninger, der har stor kompleksitet. Det betyder, at opdateringer og udvikling af systemerne har en overhængende risiko for at blive tidskrævende og omkostningstunge. En risiko, der kun forværres af, at løsninger med for høj grad af tilpasninger ofte ender med at være meget afhængige af enkeltpersoner og deres kendskab til og erfaring med systemet.

Skræddersyede løsninger lavet med standardiserede byggeklodser

Martin Hald Nissen forklarer, at erfaringen hos DXC Technology er, at Microsoft Power Platform kan spille en vigtig rolle for at imødekomme netop denne udfordring. Fremfor at bygge alt fra bunden kommer Power Platform med en lang række standardelementer, der tilsammen kan skabe en unik og skræddersyet løsning.

”Den afgørende fordel er netop, at klodserne som løsningen bliver bygget med, er standardiserede. Det beskytter mod rodet kode, og sikrer at det er nemmere at udskifte enkeltelementer, når behov og udvikling kræver det,” siger Martin Hald Nissen.

En anden fordel er, at når man bygger med standardelementer fremfor at bygge fra bunden, er udviklingsprocessen hurtigere og det er mere tilgængeligt for ikke-udviklere at deltage i processen.

Power Platform i praksis hos DXC Technology

DXC Technology er netop blevet enig med en kunde om rammerne for en løsning, hvor en gammel NAV-implementering med et utal af knopskydninger bliver erstattet af Dynamics 365 Business Central på økonomidelen, mens en række aktiviteter, der hidtil har været bygget fra bunden, nu skal erstattes af løsninger bygget med Power Platform.

”Hvor ERP-løsningen tidligere var grundfundamentet i kundens IT-setup, vil det fremadrettet være løsninger skabt med Power Platform, der driver kundens forretning,” siger Martin Hald Nissen.

DXC har også hjulpet en anden kunde, der har en lang række datterselskaber i hele verden, med en Dynamics 365 Sales-implementering, hvor der skulle tages hensyn til vidt forskellige bruger- og markedsbehov i hvert enkelt selskab. De nye automatiseringsflows og integrationer er skabt af teknologivirksomheden med Power Platform, hvilket har sikret, at kunden har det samme datagrundlag på tværs af organisation, selvom apps og behov er forskellige.

”Masterdata fra alle datterselskaber skal altså kun vedligeholdes ét sted, og beslutninger kan altså tages ud fra det samme grundlag,” forklarer Martin Hald Nissen og kommer med et sidste eksempel:

”I Norge har vi ved hjælp af Power Platform hjulpet en kunde med at sikre korrekt opdaterede salgsordrer. Vi byggede et Power Automate flow, der henter leverancedata og Estimated Time of Arrival fra et åbent API fra Maersk og sammenholder det med oplysningerne i kundens system. Hvis forskellen fra den nye dato i forhold til den på sagen i systemet er større end 7 dage, sættes den nye dato på ordren.”

Alt dette sker automatisksamtidig med, at der løbende bliver genereret en statusmail med alle de ordrer, hvor datoen er blevet ændret, der bliver sendt til en konsulent hos kunden.

 

Hør mere 28. september

Vil du høre mere om, hvordan Microsoft Power Platform muliggør adgang til nye funktioner og den seneste beskyttelse med en udviklings- og opdateringsproces, der er langt hurtigere og billigere? Så skal du tilmelde dig Computerworlds digitale event om Power Platform d. 28/9, hvor Martin Hald Nissen er én af talerne.

Martin fortæller om, hvordan tre virksomheder blev styrket med Power Platform, og hvorledes jeres virksomhed kan få en moderne og fleksibel løsning, hvor I samtidig undgår ustyrlige knopskydninger på jeres IT-økosystem, der skaber mere rod end værdi.

 

Læs mere om eventet og tilmeld dig her