Carsten Videcrantz er fortsat registreret som landechef for Cisco, selv om selskabet under stor mystik for flere dage siden kortfattet meddelte, at han er fratrådt - for dernæst at mørklægge årsagerne til den mystiske udmelding helt.
25. maj 2022 kl. 15.05 | læs »


Microsoft Teams var naturligvis i fokus ved årets Microsoft Build, hvor det blev til annonceringer af flere nye funktioner. Se dem her.
25. maj 2022 kl. 14.01 | læs »


Hvis en virksomhed har betalt for at ligge i højt i søgeresultaterne, så skal det fremgå klart og tydeligt. Det er resultatet af en ny lovændring, der træder i kraft onsdag.
25. maj 2022 kl. 13.10 | læs »


Microsoft Build 2022: Microsoft vil gøre kodning nemmere, ændre vilkårene for app-udviklere og sætte alle sejl med retning mod mere cloud og metaverset. Se top-punkterne fra Microsofts store Build-konfererence, som netop er blevet skudt i gang.
25. maj 2022 kl. 10.58 | læs »


SAP Sapphire 2022: Måske skal du i fremtiden afregne din SAP-løsning efter forbrug, hvad værdi du får ud af dem eller som en freemium-model. Og så er det slut med de helt store komplekse projekter. "Som firma er vi også udsat for disruption og skal udvikle os hele tiden," siger top-direktør Scott Russel til Computerworld.
25. maj 2022 kl. 10.14 | læs »


Interview: Tidligere CIO hos Alm. Brand, Kristian Hjort-Madsen, er nu del af koncernledelsen hos forsikringsgiganten bestående af Alm. Brand og Codan. Han får ansvaret for den tværgående opgave med både forretningsudvikling og teknologi. "Vi får en dyb forretningsindsigt og -forståelse oven i hele den digitale maskine i organisationen," fortæller han.
25. maj 2022 kl. 09.00 | læs »


ATP går nu i udbud med den fortsatte drift, vedligehold og videreudvikling af pensionssystemet PENSAB, der er udviklet af CGI. Opgaven forventes at beløbe sig til 40 millioner kroner.
24. maj 2022 kl. 15.43 | læs »Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere

CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?