Den storstilede udskiftning af Digital Post står til at blive dyrere end først budgetteret. Det står klart, efter at Digitaliseringsstyrelsen har udskudt lanceringen af den nye Netcompany-udviklede løsning.
1. december 2021 kl. 11.40 | læs »


Interview: Der er en klar tendens i omfanget af de databrud, der siden nytår har ramt de danske kommuner. Og der er også en klar metode til at nedbringe antallet af sager, mener it-sikkerhedsspecialist i Datatilsynet, Allan Frank.
1. december 2021 kl. 10.59 | læs »


EG køber to svenske og et finsk selskab i et hug. EG når dermed op på at have overtaget 12 virksomheder siden nytår.
1. december 2021 kl. 09.24 | læs »


Antallet af borgere, der har fået eksponeret data, er vidt forskellige fra kommune til kommune. Se på det interaktive kort hvor mange i din kommune, der er berørt af databrud.
1. december 2021 kl. 09.00 | læs »


Den danske distributør SEC Datacom har med omkostningsreduktioner og reducering af medarbejderstaben sparet så mange penge, at selskabet lander overskud trods stigende priser og faldende efterspørgel under corona-krisen.
30. november 2021 kl. 15.53 | læs »


Flere af landets store it-selskaber har valgt at indføre krav om fremvisning af coronapas. Atea har nu indført det - men kun på en bestemt lokation. Hos IBM bliver der brugt helt andre våben.
30. november 2021 kl. 14.40 | læs »


Frustrationerne er store hos de virksomheder og myndigheder, der har arbejdet med integrationerne til den nu udskudte digitale post-løsning. De melder om en proces, der har været præget af utilgængelige test-miljøer og en sidsteøjebliks udskydelse, som kommer til at føre til ekstra arbejde, der nu skal faktureres til offentlige kunder.
30. november 2021 kl. 13.20 | læs »Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere