Danskerne gemmer på gammel, udtjent hardware i stor stil. 70 procent af os har for eksempel gamle mobiltelefoner liggende i skufferne. Apple-forhandleren Humac vil gerne have fingrene i det hele og giver penge for det, hvis man køber nyt grej.
20. oktober 2021 kl. 07.35 | læs »


Center for Cybersikkerhed har sat det sidste punktum i en undersøgelsesrapport om det omfattende og ødelæggende SolarWinds-hack. Angrebet bør give anledning til, at alle danske virksomheder og organisationre styrker deres digitale forsvar på særligt tre områder. Tjek dem her.
19. oktober 2021 kl. 16.25 | læs »


Android-brugere må foreløbig kigge i vejviseren efter at bruge dankortet i Google Pay, og er du kunde i Danmarks største bank, er et Mastercard helt nødvendigt for at betale med Googles løsning. Til gengæld har Apple fundet opskriften på den absolut bedste betalingsoplevelse, mener en analytiker. Men Google kan tage revanche.
19. oktober 2021 kl. 15.59 | læs »


Med Økonomistyrelsen i front havde staten planer om et kæmpe cloud-system, der skulle anvendes af hundredvis af statslige institutioner til kontraktstyring, indkøb og fakturering. Udbuddet er nu indstillet.
19. oktober 2021 kl. 14.41 | læs »


Interview: Sne, kulde og hårdt terræn er en del af opskriften på at få direktøren for den globale sikkerhedsvirksomhed Kaspersky til at slappe rigtigt af. Men én ting ved rejserne har ændret sig med alderen for Eugene Kaspersky.
19. oktober 2021 kl. 13.00 | læs »


Den tidligere topchef for Lessor og Capture One, Peter Colsted, indtræder som bestyrelsesformand for J.H. Schultz.
19. oktober 2021 kl. 10.26 | læs »


Interview: Regnskabsprogram-selskabet Billy var blandt de første til at udvikle et regnskabsprogram, som almindelige erhvervsdrivende kunne bruge på egen hånd. Men ifølge selskabets nye topchef, Alessandro Justesen Leoni, er der en række områder, hvor virksomheden skal forbedre sig.
19. oktober 2021 kl. 09.47 | læs »Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere