Pengene vælter ud af kassen i Netcompany-stifterne André Rogaczewski og Claus Bo Jørgensens fælles selskab, som i fjor tabte mere end 2,1 milliarder kroner. Se nøgletallene her.
1. juni 2023 kl. 10.15 | læs »


Der mangler mere 3,5 millioner cybersikkerhedsmedarbejdere i verden frem mod 2025, og CISO'er slides i gennemsnit op på under tre år. "The great CISO resignation" er navnet på den tendens, som får CISO'erne til at udvandre fra virksomheder i høj hastighed. Se her hvordan du holder på din CISO.
1. juni 2023 kl. 09.00 | læs »


Det multinationale selskab ABB er igen oppe at køre efter stort ransomware-angreb tog både it-systemer og fabrikker ud af drift.
31. maj 2023 kl. 15.30 | læs »


Image 2023: Apple vipper for første gang Microsoft af tronen som det selskab, som it-Danmark vurderer har den mest kompetente ledelse. Også HP, Google Danmark og Lenovo scorer højt.
31. maj 2023 kl. 14.23 | læs »


Torsdag afholder Netcompany sin årlige kapitalmarkedsdag, hvor vi blandt andet får en status på Netcompanys og Københavns Lufthavns fælles it-selskab. Derudover er der nyt om det stort EU-Wallet-projekt. Se her, hvad du ellers kan forvente.
31. maj 2023 kl. 12.25 | læs »


SKI gør klar til at sende kæmpe hardware-udbud i markedet. SKI dropper muligheden for at forlænge sin aftale med den nuværende leverandør.
31. maj 2023 kl. 11.40 | læs »


Interview: Et lækket arbejdsdokument fra Det Europæiske Råd viser bred opbakning til at helt eller delvist omgå end-to-end kryptering. Førende dansk kryptolog kalder tiltaget naivt og mener, at det skader mere, end det gavner.
31. maj 2023 kl. 11.06 | læs »Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere