BREAKING:Preben Damgaard er død

Mange danske virksomheder skal inden for de næste par år vælge, om de skal opgradere deres gamle Microsoft ERP-varianter til noget nyt. Det oplagte valg er at blive i Microsofts ERP-verden, hvorfor valget står mellem Business Central og Finance & Operations. Men hvordan vælger du? Vi har spurgt ERP-ekspert Herbert Nathan om, hvordan du griber det an.
2. december 2022 kl. 09.00 | læs »


Stigende omkostninger for anden gang på få måneder Sentia til at hæve priserne på sine datacenter-ydelser. Se her, hvad prisen nu bliver.
1. december 2022 kl. 14.41 | læs »


ATP søger tre leverandører, der kan levere SAP-konsulenter på million-kontrakter.
1. december 2022 kl. 12.58 | læs »


Onsdag aften forlod Kristian Vengsgaard Forsvarsministeriets koncern med bilen fuld af gaver. I dag, 1. december, holder han møde med Kombits ledergrupper, og allerede i morgen skal han til julefrokost sætte retningen for det nye Kombit, som står ved en skillevej.
1. december 2022 kl. 11.40 | læs »


Computerworld mener: Som Microsoft-direktør har Nana Bule leveret politik til et 12-tal - og forretningsmæssige resultater. Men prisen for det mere polerede image kan på længere sigt være høj.
1. december 2022 kl. 10.58 | læs »


Der er stadig masser af danske virksomheder, der har så gamle ERP-versioner fra Microsoft, at de ikke længere er supporteret. Men de behøver muligvis ikke opgradere endnu, lyder det fra ERP-ekspert Herbert Nathan.
1. december 2022 kl. 10.10 | læs »


Tim Draper står bag nogle af tech-historiens mest succesrige virksomheder, og i et interview med Computerworld kommer han nu med en række råd til, hvordan Danmark kan blive en digital vinder-nation med et stærkt iværksætter-økosystem.
1. december 2022 kl. 09.00 | læs »Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere