Microsoft får nu en rolle i OpenAI’s bestyrelse. Det sker, efter tech-gigantens topchef Satya Nadella meldte ud, at han ønskede mere kontrol med selskabet.
30. november 2023 kl. 12.00 | læs »


Lars-Bo Klausen fortsætter i Broadcom efter sammenlægningen med VMware, hvor han har været dansk landechef de seneste 10 år. Han vil fortsat ikke fortælle, hvad hans nye rolle bliver.
30. november 2023 kl. 10.29 | læs »


Lønnen er en vigtig faktor, når it-folk står over for et jobskifte, men i takt med at lønningerne er steget i faget har andre faktorer fået større prioritet, vurderer en ekspert.
30. november 2023 kl. 09.16 | læs »


Danmark overhales af både USA, Holland og Singapore i omfattende international undersøgelse af digital konkurrenceevne.
30. november 2023 kl. 08.28 | læs »


Digitaliseringsstyrelsen har ikke overholdt GDPR-reglerne i sin brug af det usikre JavaScript som anvendes under MitID.
29. november 2023 kl. 17.09 | læs »


Broadcom købte for nylig VMware i en handel til næsten 500 milliarder kroner, og nu er fyringer startet hos VMware. Den danske direktør for VMware er netop også fratrådt posten, men han ønsker ikke at fortælle hvorfor.
29. november 2023 kl. 16.45 | læs »


Interview: Christian Christensen har arbejdet for SAS Institute i 17 år, hvor han er rykket op i virksomheden. I dag er han enterprise-arkitekt, hvor han sørger for, at kundernes it-landskab passer godt sammen med SAS Institutes analyseplatform.
29. november 2023 kl. 15.02 | læs »Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere