RSS

Ledelse

Mere om Ledelse

Klumme: Det er som oftest ret let at få ideerne på bordet. Udfordringen er at at få ryddet ud i dem ud i dem på en organiseret måde og at fejle fremad, til man til sidst står med de allerbedste use cases.
26. oktober 2021 kl. 09.40 | læs »Andreas Hansen er udvikler og har siden 1. august arbejdet remote for en virksomhed i en anden landsdel. Dermed deler han holdning med 68 procent af danske it-professionelle, der er klar til at arbejde fuldt remote for en virksomhed i en anden del af landet.
26. oktober 2021 kl. 09.00 | læs »Klumme: Agil udvikling vinder større og større udbredelse, og selv om det absolut kan bidrage til en bedre og mere smidig udviklingsproces, kan det også føre til udfordringer. Konsekvensen kan være, at der mangler planlægning, forudsigelighed og commitment til, hvornår hvilke projekter er klar til lancering. I stedet kan det blive et ensidigt ’det arbejder vi på i dette sprint’-fokus.
25. oktober 2021 kl. 12.01 | læs »Mere hjemmearbejde og større fokus på work/life-balance har fået flere it-medarbejdere til at holde fast i deres nuværende arbejde. Antallet af medarbejdere, der overvejer at skifte job er styrtdykket efter coronakrisen.
21. oktober 2021 kl. 15.43 | læs »ComputerViews: Facebook planlægger ifølge flere medier et navneskift, der skal sætte mere fokus på selskabets øvrige opgaver. Finten er set flere andre steder i it-branchen, og målet er at indhegne de skandalesager, der er haglet ned over verden største sociale medie i årevis.
21. oktober 2021 kl. 09.51 | læs »Den danske del af forretningen hos Telia kæmper med at tjene penge på trods af et stigende antal nye kunder. Det viser selskabets seneste kvartalsregnskab, der viser et fald på 22 millioner kroner.
21. oktober 2021 kl. 09.04 | læs »Klumme: Aben bliver sendt lystigt rundt. Og det er guf for medierne. For hver gang skylden for it-problemerne i de offentlige styrelser og institutioner skifter ejermand, lander der en ny harmevækkende overskrift. Men de fængende overskrifter holder os på et anekdotisk niveau, der i værste fald betyder, at vores ansvarlige politikere ikke får taget tilstrækkeligt fat i de grundlæggende problemer, der har alle skandalerne på toppen.
20. oktober 2021 kl. 10.29 | læs »Du bør som CIO tage et kig på disse 12 teknologi-typer, som kan komme til at spille en afgørende rolle for din virksomhed i de kommende år, når det gælder om at skabe vækst og effektivisere og lægge afstand til dine konkurrenter.
20. oktober 2021 kl. 09.17 | læs »Interview: Sne, kulde og hårdt terræn er en del af opskriften på at få direktøren for den globale sikkerhedsvirksomhed Kaspersky til at slappe rigtigt af. Men én ting ved rejserne har ændret sig med alderen for Eugene Kaspersky.
19. oktober 2021 kl. 13.00 | læs »
Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere