RSS

Digitalisering

Mere om Digitalisering

Premium
Kommunernes it-organisation, Kombit, er i fuld gang med at udforme nyt udbudsmateriale til Danmarks næste valgsystem og inviterer nu leverandører til at give input. Det sker efter et kuldsejlet forløb med DXC Technology, som blev fyret fra det tidligere projekt.
8. januar 2021 kl. 09.00 | læs »Premium
Det er endnu for tidligt at spå om, hvad det skrottede valgsystem, som DXC Technology skulle have leveret, kommer til at koste kommunerne. Det er meldingen fra Kombit. Se Kombits svar her.
7. januar 2021 kl. 10.57 | læs »Premium
Der er vidt forskellige udlægninger hos Kombit og DXC om årsagen til, at Danmarks nye valgsystem endte i et kuldsejlet forløb. DXC Technology mener, at Kombit købte et standardsystem uden at acceptere konsekvenserne af dette valg. Kombit skyder modsat på DXC's evne til at håndtere udviklingsprojektet. Her er hele baggrunden.
7. januar 2021 kl. 10.35 | (1) | læs »Malerkæden Flügger er klar med et større tocifret millionbeløb til en ny digital platform, der skal ensrette 400 butikker. Platformen forventes implementeret i 2022.
6. januar 2021 kl. 15.18 | læs »Hvis danske virksomheder indfører blot en dags hjemmearbejde kan det føre til en årlig samfundsøkonomisk gevinst på 14,2 milliarder kroner. Det viser ny analyse fra Dansk Erhverv.
6. januar 2021 kl. 10.30 | læs »Premium
SKI prækvalificerer 18 leverandører, der nu er med i opløbet om at blive de 12 vindere, som kommer med på den store 02.15-rammekontrakt.
4. januar 2021 kl. 15.44 | læs »Premium
Prisen for at drive Smittestop-appen videre bliver op mod 16 millioner kroner, fremgår det af udbudsmateriale som blev offentliggjort juleaften af Sundhedsdatastyrelsen, der nu har sat gang i konkurrencen.
4. januar 2021 kl. 12.20 | læs »Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har valgt Atea som leverandør på it-services for 100 millioner kroner til styrelsens mere end 10.000 medarbejdere.
4. januar 2021 kl. 11.40 | (2) | læs »Premium
Indtjeningen for Accentures danske forretning er steget med mere end 31 procent på et år, mens omsætningen er faldet.
4. januar 2021 kl. 07.33 | læs »
Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.