RSS

Digitalisering

Mere om Digitalisering

Jobskifte i toppen: Årets CIO 2021 og CIO i Coop, Morten Holm Christiansen forlader Coop til fordel for rollen som CDO og CIO i en global industrikoncern. Læs om de nye opgaver og baggrunden for skiftet.
13. oktober 2021 kl. 10.20 | læs »Moderniseringen af Kriminalforsorgens mest forretningskritiske it-system, Klientsystemet, stoppes, fordi der ikke er styr på finansieringen. Projektet til estimeret 200 millioner kroner blev sat i gang uden tilslutning fra Finansudvalget.
12. oktober 2021 kl. 09.37 | læs »Pleo sætter nyt ambitiøst mål efter, at selskabet i sommer sikrede sig en kæmpe investering på knap en milliard kroner. Pleo, der i dag har omtrent 150.000 brugere, sigter efter en million brugere inden udgangen af 2025. Nu søsætter Pleo en gratis version af sit produkt i Danmark og tre andre lande. "Målet er at vokse markant over 100 procent år for år. I år lander vi nok på 150 procent," siger direktør Jeppe Rindom til Computerworld.
12. oktober 2021 kl. 08.58 | læs »Danske myndigheder har i for vid udstrækning haft for frie rammer, når det kommer til at bruge kunstig intelligens. Det konkluderer en ny omfattende kortlægning fra Institut for Menneskerettigheder.
11. oktober 2021 kl. 11.20 | læs »Der mangler politisk lydhørhed over for udskiftning af legacy-systemer i det offentlige. Det betyder i sidste ende en massiv regning og dårlige it-systemer, lyder det fra CIO i Domstolsstyrelsen, Martin Wood.
11. oktober 2021 kl. 09.00 | læs »"Når du på afstand ser folk, som du beundrer, danner du dig nogle gange alle mulige ophøjede forestillinger om, hvordan de er som personer. Sådan var det også for mig med Barack Obama. Men da jeg mødte ham, viste han sig at være en helt normalt person, der er engageret og har en oprigtig interesse i andre mennesker."
8. oktober 2021 kl. 15.28 | læs »Domstolsstyrelsen annullerer sit nye kæmpeudbud på levering Digital Tinglysning. Udbuddet skal nu ændres og sendes i udbud igen - denne gang for tredje gang.
8. oktober 2021 kl. 09.35 | læs »DFDS har lagt en ordre på mere end 100 el-lastbiler fra Volvo, og i løbet af de kommende år kan du forvente, at de begynder at myldre ud på de danske og europæiske veje.
6. oktober 2021 kl. 15.11 | læs »Det er allerede nu muligt at få adgang til MitID, selvom du ikke har modtaget en invitation. Læs her hvordan du gør.
6. oktober 2021 kl. 12.28 | læs »
Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere