RSS

Digitalisering

Mere om Digitalisering

Premium
22 it-leverandører er med i opløbet om at blive leverandører på SKI’s store rammeaftale 02.17 Konsulenter. Se dem her.
1. april 2021 kl. 11.13 | læs »Premium
Den helt nye coronapas-app er lige på trapperne. Her får du indblik i, hvordan den kommer til at fungere.
31. marts 2021 kl. 15.30 | læs »Premium
Interview: Danny Lange har hos Amazon arbejdet tæt sammen med både Jeff Bezos og Andy Jassy. En af de ting, der kendetegner dem, er stor teknisk indsigt og en forståelse for Danny Langes arbejde med kunstig intelligens, fortæller han.
30. marts 2021 kl. 09.00 | læs »Premium
En epoke afsluttes i dansk internethistorie: Det engang så kendte danske internet-selskab Jubii Media Group lægges i graven og forsvinder nu fra jordens overflade.
30. marts 2021 kl. 07.11 | læs »Premium
Det danske coronapas, der skal udvikles af Netcompany og Trifork, kommer til at koste i alt 46,9 millioner kroner, viser nye oplysninger. Se her, hvordan udgifterne kommer til at fordele sig.
29. marts 2021 kl. 12.40 | (1) | læs »Premium
Fire regioner sender for anden gang kæmpe rammeaftale til indkøb af hardware på gaden, efter det første udbud pludselig blev annulleret for en måned siden.
29. marts 2021 kl. 09.21 | læs »Premium
Danske Penneo voksede med godt 30 procent i 2020, hvor selskabet gjorde indtog i nye lande. Overskuddet i det børsnoterede selskab udebliver, men det ligger i tråd med strategien, lyder det.
25. marts 2021 kl. 15.05 | læs »Premium
Interview: I løbet af det kommende år skal alle bookinger af en Mærsk-container foregå uden nogen menneskelig indblanding, lyder det fra den danske gigants Head of e-business, Carsten Frank Olsen. I dag håndteres godt 60 procent uden at medarbejderne skal godkende dem.
23. marts 2021 kl. 12.16 | læs »Algoritmer der ender med at diskriminere har længe været en udfordring. Alligevel bruger man de fordomfulde algoritmer rundt omkring på de danske jobcenntre. Nu kræver Institut for Menneskerettigheder nye regler for brugen af algoritmerne.
23. marts 2021 kl. 10.45 | læs »
Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere

Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.