Artikel top billede

Populært VeriSign-tillidsmærke droppes - nyt navn klar

Tillidsmærket VeriSign Trusted, der optræder på mange hjemmesider, skiftes ud med et helt nyt mærke.

Læs også:

Mange tusinde danskere har fået lænset Dankortet

Computerworld News Service: Symantec er ved at indfase et nyt tillidsmærke, der skal overbevise webbrugerne om, at sikkerheden er i orden på de websites, de besøger.

Symantec er i gang med at erstatte "VeriSign Trusted" med "Norton Secured, powered by VeriSign."

Det gamle VeriSign Trusted-mærke betød, at det pågældende website brugte et SSL-certifikat fra VeriSign til autentifikation og desuden dagligt blev skannet for malware, hvilket er en service, som VeriSign tilføjede i forbindelse med mærket i 2010 for at styrke sin sikkerhedsmæssige relevans.

I august 2010 opkøbte Symantec VeriSigns sikkerhedsforretning for over syv milliarder kroner og har lige siden arbejdet med at få orden på de forskellige produkter og brands.

Her er Symantecs plan 
Den proces er tillidsmærket Norton Secured, powered by VeriSign et resultat af - Norton er selvsagt Symantecs varemærke af forbrugerorienterede sikkerhedsprodukter.

Det nye Norton Secured-mærke - hvor teksten "powered by VeriSign" er skrevet med mindre, røde bogstaver nedenunder Norton-navnet som for at rangordne de to varemærke ligesom på en filmplakat, hvor en mindre berømthed står med småt under navnet på den store filmstjerne - har som formål at kommunikere nogle få ting til brugerne om det pågældende website.

Norton Secured betyder, at certifikatet fra VeriSign stadig er på plads, selvom det er meningen, at vi ikke længere kalder dem VeriSign-certifikater.

Den daglige malware-skanning foretages også stadig af de websites, der fremviser dette tillidsmærke. Men Norton Secured angiver også noget andet: Nemlig, at der foretages en skanning, der bedømmer websitets sårbarhed.

Quentin Lui, der er udviklingschef under websitesikkerhedsløsninger hos Symantec, oplyser, at:

"Frekvensen er én gang om dagen, og hvis de ikke består skanningen, kan de ikke vise 'Norton Secured'-seglet."

Har arbejdet på det længe

Det har været en længere proces for Symantec at beslutte, hvordan overgangen til det nye tillidsmærke skulle håndteres, hvor man blandt andet har gennemført utallige interviews og spørgeundersøgelser for at finde frem til det helt rigtige navn.

Valget faldt på Norton-navnet med den begrundelse, at det velkendte varemærke inden for sikkerhed sandsynligvis vil blive taget godt imod af både forbrugerne og af virksomhederne, hvis websites skal vise tillidsmærket.

Overgangen til "Norton Secured, powered by VeriSign" er muligvis allerede overstået, men Symantec antyder, at der fremover kan blive introduceret flere sikkerhedsmæssige funktioner i forbindelse med tillidsmærket.

Oversat af Thomas Bøndergaard.

Læs også:

Mange tusinde danskere har fået lænset Dankortet




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere