Artikel top billede

Credocom og RespektIt slår sig sammen

To danske forhandlere af servere, datalagring, it-sikkerhed og netværk slår sig sammen for at skabe en bred, samlet produktportefølje. "Det er et rigtig godt ægteskab," siger direktør René Bukrinsky.

For mange virksomheder er deres datacenter et strategisk aktiv, uanset om centret er virksomhedens eget, eller om it-driften er outsourcet til et eksternt datacenter.

Det er med det faktum in mente, at Credocom og RespektIt fusionerer under Credocom-navnet. Den samlede virksomhed kommer til at rumme 40 medarbejdere og skal efter planen vokse til 60 ansatte i de kommende år.

"Det nye Credocom bliver en reel konkurrent til de store, etablerede datacenter-leverandører i Danmark, både hvad angår analyse og implementering," siger René Bukrinsky, administrerende direktør i det gamle Credocom.

Han får fremover rollen som direktør med ansvar for salg og marketing. Credocom leverer i dag storage, virtualisering, backup, samt server- og infrastrukturkonsulenter, mens RespektIt rummer specialister inden for netværk, it-infrastruktur og firewalls.

Meget, meget ambitiøst

Det nye Credocom er ifølge Bukrinsky "meget, meget ambitiøst", når det gælder forventningerne til den fremtidige omsætning og indtjening.

"Nej, jeg vil ikke være mere konkret og sætte tal på, men både Thomas og jeg har haft et solidt regnskab i 2011," siger René Bukrinsky, der er helt sikker på, at den her fusion bliver et regnestykke á la 1+1 = 3.

Til gengæld gik det tilbage for Credocom i 2010, hvilket ikke forhindrede direktøren i at være tilfreds med regnskabet.

Den Thomas, som Bukrinsky henviser til, er Thomas Stougaard Grønne, hovedaktionær i RespektIt og administrerende direktør og partner i det nye Credocom, hvor han primært får ansvar for den fælles konsulentforretning.

Ifølge de to vil kunderne i den kommende tid opleve fusionen i form af nye muligheder:

"Vi kommer til at have flere varer på hylden, vores beredskab bliver styrket, og det vil skabe et endnu stærkere fagligt miljø, der tiltrækker dygtige medarbejdere," lyder det.

Blandt Credocoms specialiteter er storage og virtualisering, mens sikkerhed og netværk er blandt RespektIts primære kompetencer.

"Efterhånden kan du næsten ikke lave en løsning, hvor begge dele ikke er med. Så vi kan tage ansvaret for hele kundens installation og kvalificeret rådgivning og sparring på hele hans it-set up, og vi kan rumme både Danske Bank den og lille it-virksomhed i Bagsværd," lover René Bukrinsky.

I gamle dage...

Bukrinsky forudser, at det nye Credocom kan blive "et seriøst alternativ til de store udbydere inden for netværk".

"I gamle dage gik du til grønthandleren efter frugt og til slagteren efter kød og mejeriet efter mælk. I dag køber du det hele ét sted og på samme måde er Credocom også en specialistforretning, der klarer det hele inden for vores segment," siger René Bukrinsky.

Den nye virksomhed, der får hovedsæde i Lyngby, har en kundeliste med adskillige kommuner samt store og mellemstore danske virksomheder, der i større eller mindre grad har outsourcet it-drift og datacenterydelser.

Blandt kunderne er JP/Politikens Hus, Junckers Industrier, TV2, Carlsberg, TOM's, Ferring og ARKEN, Museum for Moderne Kunst.

Produktporteføljen kommer til at omfatte analyse og rådgivning samt salg og integration af servere, virtualisering, storage, backup, it-drift og infrastruktur, netværk og sikkerhedsløsninger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere