Artikel top billede

It-milliardær køber strandvillaer for 1,4 milliarder

Slut med forstyrrende naboer for it-magnat.

Carbon Beach i Malibu, Californien, kaldes også for milliardær-stranden. Og ikke uden grund. Langt de fleste af de 70 huse på stranden er ejet af milliardærer. Den måske mest prominente er er Oracle-chefen Larry Ellison. Men også Microsoft-stifteren Paul Allen har et hus på milliardær-stranden.

Larry Ellison ejer endda til overflod huse på den berømte strand. Faktisk ejer han et dusin af de 70 ejendomme på stranden. Ifølge Los Angeles Times har Larry Ellison brugt mindst 1,4 milliarder kroner på at købe de attraktive ejendomme langs stranden.

Selv om både Paul Allen og Larry Ellison er it-milliardærer, så er milliardær-stranden mest kendt for, at det er Hollywoods rigeste bosser, der holder hof på de eksklusive adresser.

Blandt de øvrige kendte er filmogulen Jeffrey Katzenberg, der står bag filmselskabet Dreamworks Animation, som har lavet blandt andet "Shrek", "Madagascar" og "Kung Fu Panda".

Men også David Geffen, der sammen med Katzenberg og Steven Spielberg i sin tid skabte filmselskabet Dreamworks, har et hus på den berømte strand. Det har produceren Joel Silver, som har produceret film som "Die Hard"-serien, "Matrix"-trilogien og de fire "Dødbringende Våben"-film.

Ud over sine markante opkøb på Malibu ejer Larry Ellison også øen Lania, der ligger i Hawaii. Den købte han sidste år for knap tre milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere