Artikel top billede

"C5 Partnergruppen går i direkte krig med e-conomic og går efter at tage kunder fra dem med det nye system," siger Anders Koch Knudsen fra Doneco.

C5-forhandlere går i krig mod e-conomic

Vil lokke små kunder ind i folden med nyt bogføringssystem, som skal give online-successen e-conomic konkurrence.

Et nyudviklet bogføringssystem er det vigtigste våben, når forhandlersamarbejdet C5 Partnergruppen nu går til angreb mod en af sine værste konkurrenter.

C5 Partnergruppen har indgået aftale med Aalborg-firmaet Doneco om at markedsføre og sælge Donecos program, som skal sælges og markedsføres under navnet "bogført", som retter sig mod iværksættere og helt små virksomheder

Det nye system er ifølge Anders Koch Knudsen fra Doneco en direkte krigserklæring til det online-baserede økonomisystem e-conomic, som over de seneste år med succes har gnavet sig ind på markedet med et online-system, som netop retter sig mod det samme kundesegment.

"Samarbejdet betyder, at C5 Partnergruppen går i direkte krig med e-conomic og går efter at tage kunder fra dem med det nye system," siger Anders Koch Knudsen.

C5 Partnergruppen er et samarbejde mellem 22 it-forhandlere, som er specialiseret i Microsoft ERP- og økonomistyringssystemer C5 og NAV.

Med det nye produkt håber de 22 forhandlere at få et effektivt værktøj til at få foden indenfor hos små og nystartede virksomheder, som endnu ikke har behov for de mere avancerede Microsoft-løsninger.

Den opgave er ikke blevet lettere, efter at Microsoft sidste år lancerede en ny og mere avanceret version af C5 baseret på en kerne af NAV-teknologi.

"Forhandlerne i C5 Partnergruppen har ledt efter et produkt, som kan være med til at lede de helt små virksomheder videre til den nye version af C5," siger Anders Koch Knudsen fra Doneco.

Donecos bogføringssystem kan ikke bare fungere som selvstændigt bogføringssystem. Data fra systemet kan også enkelt og smertefrit konverteres til C5 og NAV, hvis og når kunden får behov for det.

Desuden kan Donecos løsning også fungere som add-on til eksisterende C5- og NAV-installationer.

Scan bilag direkte ind på den rigtige konto

Doneco har arbejdet på udviklingen af det nye program de sidste tre-fire år, og den helt store nyskabelse i "bogført" er ifølge Doneco, at systemet via en OCR-funktion kan behandle scanninger eller fotos af fakturaer og bilag, som programmet konverterer til data med forslag til, hvordan de skal konteres. Programmet husker så de rettelser, som brugeren foretager, og bruger den viden, næste gang det ser et lignende dokument.

"En af de helt klare fordele, vi kan se ved bogført, er, at det er nemt og intuitivt at gå til. Den funktionalitet, at man kan scanne bilag direkte ind i programmet, gør bogføring meget hurtigere og nemmere. Som lille erhvervsdrivende får du mere tid til det sjove, så det man kan skabe af værdi for den erhvervsdrivende er, at det går hurtigere, og at man kan få mere fritid ud af det," siger Peter Lund fra Jysk IT Partner, som er en af de forhandlere, der deltager i C5 Partnergruppen.

Læs også:

Stor Microsoft-partner blæser til angreb på e-conomic

Dansk firma jubler: Nu snupper vi Microsofts kunder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere