Artikel top billede

Glade vindere. Microsofts danske direktør Niels Soelberg (th) og partnerchef Kamilla Jørning Roost (th) lykønskede løsnings- og konsulenthuset Proactive med prisen som bedste danske partner i 2014. Proactives direktør Max Sejbæk er nummer tre fra højre.

Microsoft kårer: Her er de allerbedste Microsoft-partnere i Danmark

Der var både nye og kendte ansigter på præmieskammelen, da Microsoft satte navne på sine kæledægger blandt sine tusindvis af danske partnere.

Den københavnske cloud- og konsulenthus Proactive kan nu for anden gang i sin tilværelse smykke sig med titlen som den bedste Microsoft-partner på det danske it-marked.

Prisen blev uddelt i torsdag aften ved et arrangement i opera-huset i København, hvor i alt 70 partere kappedes om softwaregigantens partner priser i hele 24 forskellige kategorier.

Og den mest prestigefyldte pris som årets partner gik altså til Proactive, som også vandt kategorierne cloud services og kundetilfredshed.

"ProActive har gennem mange år været en stærk cloud-partner, som meget tidligt har baseret hele deres forretning på Microsofts cloud-løsninger. Selskabet har vist høje vækstrater år efter år og er innovative, proaktive og dedikerede i deres forretningsudvikling og kundeleverancer," lød det i begrundelsen fra Microsofts nyudnævnte partnerchef Kamilla Jørning Roost.

Hun fik også flettet ind, at Proactive har vist, at selskabet følger sine projekter helt til dørs - også når alt ikke går helt efter planen.

Leder man efter en rød tråd i flokken af partnerpriser viste årets uddeling endnu en gang, at Microsoft er særligt begejstret for partnere, som på den ene side satser hårdt på at opbygge deres forretning på en kerne af Microsofts teknologier og produkter indenfor især cloud, mobility.

Derfor var der da også mange gammelkendte ansigter fra det danske Microsoft-univers, som kunne tage hjem med en eller flere udmærkelser i mylderet af special-priser.

Sidste års overordnede vinder som årets partner, Netcompany, kan således fortsat kalde sig den bedste enterprise-partner.

Og indenfor Microsofts ERP-teknologier var det veteraner som Columbus, EG og SMB-eksperterne fra Inventio, der løb med priserne.

Andre gamle kendinge blandt prismodtagerne var firmaer som Venzo, 2ndC, NetDesign og Crayon.

På en anden led afspejler listen over priskategorier dog også, at Microsoft er på vej en transformation, hvor man satser på at kunne levere produkter på tværs af platforme og devices. Partnere og forhandlere, der er klar til at tilpasse sig den strategi er tydeligvis de mest populære i Microsoft danske afdeling.

Det afspejler sig i nye priskategorier som "devices" og "mobility solutions", som blev vundet af henholdsvis Dell, Venzo og det kun fire år gamle firma Bluefragments.

Et andet nystartet firma, der nu er inde i varmen, er Adactit, som med kun tre år på bagen vandt prisen indenfor "social og collaboration".

Bluefragments og Adactit har i øvrigt tidligere Microsoft-chefer som stiftere og direktører - nemlig Jon Bille og Jesper Grønbæk.

Du kan se den komplette liste over prismodtagere i boksen til højre for denne artikel.

Læs også:

Ny dansk Microsoft-chef: Her er kravene til vores forhandlere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere