Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Jens Grønlund Nielsen er ny direktør i Telmore.

Direktøren smutter fra TDC's Telmore - 31-årig afløser udnævnt

TDC's lavprisselskab Telmore får ny administrerende direktør.

Det er kun lidt over halvandet år siden, at Telmore sidst fik ny direktør, men Rasmus Busk forlader nu det TDC-ejede teleselskab.

TDC meddeler, at afløseren bliver Jens Grønlund Nielsen, der allerede tiltræder stillingen i dag, mandag. 

"Det sker i forlængelse af, at Rasmus Busk forlader Telmore til fordel for et nyt job. Nu er det Telmores kommercielle chef siden 2013, der sætter sig på posten som direktør," oplyser TDC.

Jens Grønlund Nielsen har siden foråret 2013 haft ansvaret for salgsudvikling, strategi, og produkt- og forretningsudvikling i Telmore.

TDC oplyser til Computerworld, at Rasmus Busk har fået job som administrerende direktør i alarm-selskabet Verisure. 

TDC slugte Telmore

Telmore har efterhånden 15 år på bagen, og lavprisselskabet har haft stor succes med at tilbyde billige produkter via online selvbetjeningsløsninger.

TDC valgte i 2013 at lukke Telmore som et selvstændigt selskab, så det nu er et varemærke i TDC-koncernen.

Telmore spiller dog fortsat en vigtig rolle i TDC, da det er en forretningsenhed, koncernen ofte er fremhæver som en succeshistorie, og ved at Telmore tidligere har søsat en række innovative tele-tiltag.

Sidste år skabte Telmore røre på det danske telemarked med et nyt pakkekoncept, hvor mobilkunderne sammen med et abonnement ]får adgang til en stribe indholdstjenester, eksempelvis TV2 Play, HBO, Telmore Musik, Politiken, Ekstra Bladet og Mofibos e-bøger.

Vild med Homeland

Jens Grønlund Nielsen, der er født i 1984 og Cand. Merc. i strategi og organisation, siger om sit nye job:

"Der er en grund til, at eksempelvis Telmore Play har vundet genklang som en ny type abonnement. Mit fokus vil være på at få drevet den produktudvikling endnu længere til gavn for vores kunder, og jeg er skruet sådan sammen, at tingene nok skal lykkedes, hvis man knokler for det. Sammen med mine engagerede og dygtige kolleger i Telmore skal vi nok holde resten af mobilbranchen på tæerne."

TDC skriver om den nye Telmore-direktør, at han er "storforbruger af online medier" og fan af "klassiske thrillers/spion-film og spændingsserier som Homeland og True Detective."

Læs også: TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

Den nye Telmore-direktør tager over blot blot få dage efter, at hovedkoncernen TDC fik ny administrerende direktør i form af Pernille Erenbjerg, der afløste Carsten Dilling. Læs mere om det her.

"I Jens har jeg fundet en stærk afløser, der kender enhver krog af Telmore's forretning. Han har den helt nødvendige kommercielle erfaring, og har været ankermand i den succesfulde revitalisering af Telmore," udtaler Johan Kirstein Brammer, koncerndirektør i TDC Groups privatforretning, i en pressemeddelelse.

Læs også:

TDC i storoffensiv: Vil kapre mobilkunder med disse tjenester

TDC vs. Telia & Telenor vs. 3: Her er dit teleselskabs styrker og svagheder i den nye telekrig

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere