Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Huawei indgår enorm reklame-kontrakt - er klar til at bruge flere milliarder kroner på annoncer og branding

Huawei er klar til at investere end to milliarder kroner i reklamer og annoncer, der skal brande selskabet overfor ikke mindst de europæiske lande og forbrugere.

Kinesiske Huawei kæmper med næb og kløer for at modvirke de negative konsekvenser af de senere års ballade, hvor selskabet af USA er blevet beskyldt for at fremme kinesiske interesser og for alvor er kommet i orkanens øje i mange lande, der er ved at udbygge 5G-netværk.

Og Huawei er klar til at bruge rigtigt mange penge på at fortælle sin side af historien.

Ifølge mediet Politico har Huawei indgået en branding-kontrakt af de helt store med det britiske medie-bureau Wavemaker.

Kontrakten er ifølge mediet på 350 millioner dollar - 2,3 milliarder kroner.

Det gør Huawei til et af de selskaber, der lige nu investerer flest penge i hele verden på annoncer.

Ifølge Politico giver kontrakten et sjældent indblik i de midler, som Huawei er klar til at kaste ind i public affairs og marketing rundt omkring i verden.

Kontrakten giver Wavemaker mulighed for at spendere de 2,3 milliarder kroner på marketing af Huaweis produkter i 65 markeder i verden - inklusive Europa.

Wavemaker er blandt de helt store mediebureaer med kunder som L’Oreal, GSK og Adidas. Men ingen af deres marketing-budgetter når i nærheden af de summer, som Huawei nu vil lægge på bordet.

“Huawei er blandt vores tre største klienter og vil efter alt at dømme blive vores største klient ved udgangen af 2019,” lyder det fra Wavamaker ifølge mediet.

Læs også: Spionage-anklager mod Huawei bunder i en stor magt-kamp med Kina om data: Hvem skal have retten til at overvåge og spionere mod dig?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere