Artikel top billede

(Foto: SE koncernen / Nikolai Tuborg)

Norlys opsiger samarbejde med Waao: Forlader Waoo i 2021

Norlys opsiger sit samarbejde med internet- og tv-leverandøren Waoo, meddeler selskabet.

Den fremadstormende fiber- og energikoncern Norlys vil ikke længere være medlem af den landsdækkende internet- og tv-leverandør Waoo.

Selskabet meddeler, at det forlader Waoo-samarbejdet i 2021.

Exitten er en direkte konsekvens af Norlys ambitioner om at blive et af de helt store selskaber på it-markedet herhjemme.

Norlys ejer i dag både Stofa og Boxer, og disse to selskaber vil Norlys nu satse på fremfor at samarbejde med Eniig Fiber under Waoo, der for et års tid siden blev landsdækkende med fusionen af fiberselskaberne Eniig og SE.

Det kan du læse mere om her: Kæmpe fiberfusion på vej: Konkurrencerrådet giver grønt lys til fusion mellem SE og Eniig - men de skal makke ret.

Direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen, meddeler, at Norlys med Stofa og Boxer har mulighed for at levere eget tv-produkt på selskabets egen infrastruktur.

“Derfor er det rigtige for Norlys at fokusere på vores egne stærke brands og bruge ressourcerne på at udvikle egen forretning til fordel for kunderne,” siger han.

Norlys peger desuden på, at selskabet vurderer, at det på det stærkt konkurrence-prægede tv-marked står stærkere uden for Waoo, når det gælde om at levere det, som selskabet kalder for ‘de rigtige produkter og de bedste priser.’

“Ved at træde ud af Waoo kan Norlys nu fokusere på at skabe de bedste kundeoplevelser gennem sine egne telebrands Stofa og Boxer. Desuden giver udtrædelsen mulighed for, at Norlys kan købe sit tv-indhold samlet i koncernen og dermed opnå stordriftsfordele og skala i et telemarked under stor forandring,” hedder det.

Du kan læse hele beskeden fra Norlys her.

Læs også:

Norlys klar til milliard-investeringer: Vil have fingre i TDC Mobil, Telia, Telenor eller 3

Norlys åbner hele sit fibernet for konkurrenterne

Norlys klar til at erobre mobilmarkedet: Får grønt lys til muligt milliardopkøb af mobiloperatør




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere