Artikel top billede

Norlys klar til milliard-investeringer: Vil have fingre i TDC Mobil, Telia, Telenor eller 3

Fiber- og energikæmpen Norlys er klar til at købe en af de fire store mobilselskaber herhjemme, TDC Mobil, 3, Telenor eller Telia.

Den fremadstormende fiber- og energikæmpe Norlys er klar til at lancere et investeringsprogram på flere milliarder kroner, som skal investeres i de kommende år.

“Vi er i en industri, der er underlagt massive teknologiske forandringer, og vi vil være en aktør, som kan ses på landkortet,” siger han til Finans.

Med i planerne er planlagte investeringer på seks milliarder kroner i teleområdet frem mod 2025.

Samt et ønske om helt eller delvist at overtage en af de fire store danske mobil-selskaber, 3, Telenor, Telia eller TDC Mobil.

Et opkøb af et af disse selskaber vil nemlig gøre det muligt for Norlys at levere både fiber, mobil og tv i en samlet pakke - samt at komme ind på 5G-markedet, der står til at blive en udfordrer til Norlys fiberforretning.

Et naturligt skridt

Computerworld beskrev for næsten halvanden måned siden Norlys' planer om at købe en af de store mobilselskaber.

Det kan du læse mere om her: Norlys klar til at erobre mobilmarkedet: Får grønt lys til muligt milliardopkøb af mobiloperatør.

Dengang sagde Niels Duedahl, at det er et ‘naturligt skridt’ for Norlys at udvide forretningen til en ‘markant mobil tilstedeværelse.’

“Vi har 100 års erfaring i at etablere og drive infrastruktur, så for os er det et naturligt skridt at udvide vores forretning med en markant mobil tilstedeværelse, der sikrer kunder og andelshavere en moderne og tidssvarende adgang til internettet. Det rammer lige ned i vores DNA, at vi på denne måde også bidrager til at styrke både erhvervsliv og lokalsamfund,” sagde han dengang.

Norlys ejer N1, Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Esbjerg og København.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere