Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Atea/PR)

Atea-topchef Kathrine Forsberg vinder særlig kvindepris: Modtager “Microsoft Power Women in Tech Award”

Atea-topchef Kathrine Forsberg modtager “Microsoft Power Women in Tech Award,” som Microsoft uddeler for første gang.

Ateas topchef, Kathrine Forsberg, modtager prisen “Microsoft Power Women in Tech Award” for Danmark.

Det er første gang, at Microsoft uddeler prisen, som går til kvinder blandt Microsofts partnere, der “når nye højder i branchen og er mestre i mangfoldighed og inklusion,” som Microsoft meddeler.

Prisen bliver uddelt i 11 lande, og 150 kvinder har været nomineret til de i alt 11 priser, hvor Kathrine Forsberg altså nu modtager den danske.

Microsoft inviterer hende nu med at deltate i et særligt kvinde-program på det kendte business-universitet Insead med navnet “Woman Leaders Executive Program.”

Kathrine Forsberg meddeler, at prisen afspejler Ateas ‘engagement i mangfoldighed og inklusion.”

“Vi har gjort fremskridt med at fremme mangfoldighed inden for tech-branchen, men der er stadig meget arbejde at gøre,” siger hun.

Kathrine Forsberg opfordrer samtidig kvinder til at “være den forandring, de ønsker at se. “

“Sammen kan vi opnå en god work-life balance og forfølge meningsfulde karrierer samtidig med, at vi fremmer inklusion,” meddeler hun.

I en udsendt meddelelse peger direktør for partner-udvikling i Microsoft, Joana Pires, på, at ‘masser af forskning’ viser, at mangfoldige teams er mere innovative og effektive.

“Vi har skabt denne pris i håbet om, at det vil give flere kvinder motivation og mulighed for at avancere og blive succesfulde i deres arbejdsliv,” lyder det fra hende.