Premium
Der er gode grunde til at opgradere til den nye PCI-e standard - men der er også gode grunde til at lade være.
Kl. 09:00
Artikel teaser billede
Morgen-briefing: Tidligere PET-chefs it-satsning ramt af underskud / Rusland spredte misinformation på sociale medier / It-interesserede piger får en halv million kroner i støtte / Amazon lukker for foto-satsning

Kl. 06:40

Artikel teaser billede
Dansk tech-virksomhed solgt for milliardbeløb

16. juni 2019 kl. 21.00

Artikel teaser billede
Ugen i tech: DJI’s nyeste drone er en battlebot som man kan lære af/ Nvidia på vej med toptunede ’SUPER’ grafikkort / LG’s nyeste skærm reagerer på et tusindedel sekund

16. juni 2019 kl. 16.48

Artikel teaser billede
Anmeldelse af Team Sonic Racing: Det blå pindsvin trykker speederen i bund for tredje gang

15. juni 2019 kl. 10.29

Artikel teaser billede Premium
Sådan migrerer du til SAP's nye ERP-platform S/4HANA på rekordtid: "Det står hurtigt klart, at det bliver fysisk umuligt at flytte alle kunder til en S/4-løsning inden 2025"

14. juni 2019 kl. 15.45

Artikel teaser billede 1 Premium
It-kriminalitet er nu verdens 13. største økonomi: Så mange penge tjener hackerne

14. juni 2019 kl. 14.58

Artikel teaser billede 2
Google-teaser: Her er vores næste smartphone

14. juni 2019 kl. 14.15

Artikel teaser billede Premium
It-giganterne har på få måneder skrottet to danske datacenterprojekter: "Danmark har ligget forrest i feltet, men nu ser vi, at vi godt kan blive overhalet”

14. juni 2019 kl. 13.23

Artikel teaser billede 2
Mozilla på vej med abonnements-ordninger til efteråret - men lover, at Firefox fortsat vil være gratis

14. juni 2019 kl. 12.42

Artikel teaser billede Premium
Facebook ventes at lancere egen kryptovaluta i næste uge: Visa og Mastercard er med på vognen

14. juni 2019 kl. 12.05

Artikel teaser billede
Skoleintras afløser Aula bliver forsinket 10 uger - kommer nu først til efterårsferien

14. juni 2019 kl. 11.10

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It service management - sikkerhed, kunstig intelligens og fremtidens muligheder

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

18. juni 2019 | Læs mere


Hack Day 2019

Hackerne er altid et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen. På Hack Day 2019 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb.

26. juni 2019 | Læs mere


Få succes med sourcing

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere

mest debaterede artikler
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.