Danske virksomheder kan nu kaste sig over et helt nyt og gratis værktøj, der skal hjælpe med at styrke it-sikkerheden i Danmark blandt private virksomheder og offentlige organisationer.
Kl. 15:33
Artikel teaser billede Premium
Visma samler Visma Dataløn og Proløn under samme ledelse: Proløn-direktør Finn Conradsen fratræder som CEO

Kl. 13:04

Artikel teaser billede Premium
Her er de teknologier danske virksomheder og myndigheder vil satse på i de kommende år

Kl. 12:20

Artikel teaser billede
Dræbt ved højlys dag ... af en Power Point

Kl. 11:40

Artikel teaser billede Premium
Digitalisering har været motoren: Landets største virksomheder har hævet produktiviteten med 10 milliarder kroner under corona

Kl. 10:56

Artikel teaser billede 2
Bog: Bill Gates’ bud på konkret og effektiv kamp mod klimaforandringer

Kl. 10:30

Artikel teaser billede Premium
Skat gør klar til mangeårigt kæmpeudbud til mere end kvart milliard kroner

Kl. 09:58

Artikel teaser billede
HPE fyrer medarbejdere i Danmark

Kl. 09:27

Artikel teaser billede Premium
Her er Falcks nye it-strategi: "Det er grænseoverskridende ikke at vide, hvor vi ender henne"

Kl. 09:00

Artikel teaser billede
Pc-salget fortsætter med at eksplodere efter coronakrisen: Her er de mest solgte mærker

Kl. 08:21

Artikel teaser billede
Medie: USA på vej med ny konkurrencesag mod Facebook

Kl. 07:37

Artikel teaser billede Premium
It-leverandøren SDC får kritik for brud på GDPR

Kl. 07:05

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere

Premium
Sentia vinder public cloud-aftale hos DR efter genudbud og hård kritik
Det blev Sentia, der sikrede sig public cloud-opgaven hos DR i en aftale til 20 millioner kroner. Udbuddet har tidligere været udsat for hård kritik og fik i sin oprindelige form ingen ansøgninger.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.