Premium
Oracle Open World, San Francisco: Simcorps kernesystem Simcorp Dimension skal transformeres til et cloudbaseret as a service concept på fire år, men selskabet har endnu ikke valgt en cloud-leverandør. Se selskabets muligheder her.
23. oktober 2018 kl. 15.42 | læs »
Annonce:

11
Googles plan om at indføre gebyr for smartproducenternes brug af vigtige Android-apps kan blive en bekostelig affære for producenterne. Se her, hvor meget Google vil opkræve - og hvordan smartphone-producenterne kan modregne gebyret.
22. oktober 2018 kl. 08.33 | læs »Premium
Microsoft har i al stilhed trukket lanceringen af den længe ventede Windows Server 2019 tilbage.
23. oktober 2018 kl. 14.15 | læs »Danskerne skal have en mere ‘tidssvarende og sammenhængende digital service,’ lyder det fra regeringen, der netop har præsenteret sin store digitale plan for det offentlige. Se hele planen her.
23. oktober 2018 kl. 13.23 | læs »Premium
It i det offentlige: Kommunerne bruger hvert år milliarder af kroner på it, men er ikke særlige effektive. Der er et stort ikke-udnytte effektiviseringspotentiale, viser ny analyse
23. oktober 2018 kl. 13.00 | læs »2
Alt tyder på, at Samsung vil inden for de kommende uger vil løfte sløret for en smartphone med fold-ud skærm.
23. oktober 2018 kl. 12.10 | læs »Danmark skal gå i front, når det gælder etisk anvendelse af kunstig intelliens. Derfor er regeringen nu på vej med Danmarks første nationale strategi for brug af kunstig intelligens.
23. oktober 2018 kl. 11.20 | læs »1
EU giver efter flere måneders markedsundersøgelser grønt lys til Microsofts milliardopkøb af udviklerplatformen GitHub. Opkøbet vil ikke skade konkurrencen på nogen som helst måder, lyder konklusionen fra EU.
23. oktober 2018 kl. 10.09 | læs »1
Danskerne skal have fuld tillid til, at deres data behandles ordentligt i det offentlige system, mener regeringen. Inden længe får alle danskere adgang til alle de data, som det offentlige har om dem.
23. oktober 2018 kl. 09.38 | læs »Premium
Forsikringsselskabet Topdanmark satser massivt på at lade digitale robotter tage deres del af slæbet. Det kommer til at få kraftig betydning for mellem 20-40 procent af virksomhedens omkring 2400 medarbejderes fremtidige arbejde, siger ny koncerndirektør med ansvar for teknologi og innovasion.
23. oktober 2018 kl. 09.00 | læs »Fagforbundet Prosa advarede for flere måneder siden Netcompany om, at selskabet ikke overholdt loven i forbindelse med ansættelseskontrakter.
23. oktober 2018 kl. 08.39 | læs »2
De tre store pensionskasser, der sammen med australske Macquarie ejer TDC, vil ikke indgå flere samarbejder med australske Macquarie efter afsløring af skattesag - men fortsætter ufortrødent samarbejdet med banken om TDC.
23. oktober 2018 kl. 07.56 | læs »


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

24. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav? Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

01. november 2018 | Læs mere


Sådan kan moderne virksomheder bruge BI og Excel til bedre forecasting og styrket bundlinje

På dette event får du en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence) uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

07. november 2018 | Læs mere

Premium
Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"
Oracle Open World, San Francisco: Simcorps kernesystem Simcorp Dimension skal transformeres til et cloudbaseret as a service concept på fire år, men selskabet har endnu ikke valgt en cloud-leverandør. Se selskabets muligheder her.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco Stealthwatch - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco Stealthwatch holder øje med trafikken på dit netværk. Den danner et normalbillede af trafikken og giver dig en advarsel, så snart der sker afvigelser, herunder trafik til og fra printere, laptop-kameraer og lignende, som ikke kan beskyttes med klassisk antivirus-software. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med et samlet overblik over opfangede trusler og et helhedsbillede af adfærden på dit netværk. Når du booker en trial, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Trialløsningen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.