Artikel top billede

Google skrotter danske brødres projekt

Efter lidt over et år dropper Google sit samarbejdsværktøj Google Wave, som to danske brødre står bag.

Det lød alt sammen så godt, da Google Wave blev præsenteret for lidt over et år siden med forudsigelser om, at tjenesten ville revolutionere online kommunikation.

Men nu trækker Google stikket på Wave, der er udviklet af de to danske brødre Jens og Lars Eilstrup Rasmussen. Det skriver IDG News Service.

"Wave har ikke fået den bruger-deltagelse, vi havde ønsket," skriver Urs Hölzle, der er senior vice president for drift i Google, i et blog-indlæg.

Derfor har Google valgt at droppe udviklingen af Wave som et produkt for sig selv.

Urs Hölzle skriver, at Google vil fortsætte med tjenesten året ud. De danske brødres arbejde har nok heller ikke været helt forgæves, da teknologierne vil blive brugt i andre Google-projekter.

Urs Hölzle skriver også, at Google Wave måske var et for radikalt koncept til at blive almen brugt, selvom Google prøvede at forklare produktet til offentligheden.

"En web-app til kommunikation og samarbejde i realtid var måske at sætte baren lidt højt, for hvad der var muligt i en web-browser. Vi var ikke sikre på, hvordan brugere ville reagere på denne radikalt anderledes måde at kommunikere på," skriver Urs Hölzle.

Beslutningen om at lukke ned for Google Wave virker til at være taget ret hurtigt, da Google så sent som i mandags kom med informationer om kommende Wave-diskussioner for udviklere i Washington D.C. og Michigan, skriver IDG News Service.

Selvom de to danske brødre nu må sige farvel til Google Wave, kan de stadig glæde sig over, at Google Maps, et andet projekt de var hovedarkitekter bag, kører i bedste velgående.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.