Artikel top billede

Dell kaster milliarder efter storage-virksomhed

Dell køber virksomheden 3PAR, der laver storage-teknologi, blandt andet virtualisering, til overpris.

6,7 milliarder kroner.

Så meget vil Dell slippe for virksomheden 3PAR.

3PAR laver teknologi, der kan hjælpe virksomheder med at opbevare deres data mere effektivt. Blandt andet ved hjælp af virtualisering. Der skriver Wallstreetjournal.com.

Dell har betalt en ikke helt ubetydelig overpris for firmaet. 3PAR bliver nemlig købt for over 100 kroner per aktie. Næsten dobbelt så meget som de 56 kroner, aktiekursen lukkede på i fredags.

For Dell, der tjener cirka halvdelen af selskabets omsætning på pc'er, er det virksomhedens seneste forsøg på at få en større bid af virksomhedernes investeringer i datacentre.

3PAR's produkter er i konkurrence med blandt andet produkter fra storage-giganten EMC, Japanske Hitachi, Hewlett-Packard og IBM, skriver Wallstreetjournal.com.

I de seneste år har Dell været opfattet som værende bagud i forhold til konkurrenterne HP, IBM og Oracle, der har styrket deres software og tjenester henvendt til virksomheder i kampen om vækst.

Blandt andet Oracles opkøb af Sun og Hewlett-Packard køb af 3com.

Dell har dog også været på banen. Så sent som i juli købte de firmaet Oscarino, som fremstiller storage-teknik.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere