Artikel top billede

Dell kaster milliarder efter storage-virksomhed

Dell køber virksomheden 3PAR, der laver storage-teknologi, blandt andet virtualisering, til overpris.

6,7 milliarder kroner.

Så meget vil Dell slippe for virksomheden 3PAR.

3PAR laver teknologi, der kan hjælpe virksomheder med at opbevare deres data mere effektivt. Blandt andet ved hjælp af virtualisering. Der skriver Wallstreetjournal.com.

Dell har betalt en ikke helt ubetydelig overpris for firmaet. 3PAR bliver nemlig købt for over 100 kroner per aktie. Næsten dobbelt så meget som de 56 kroner, aktiekursen lukkede på i fredags.

For Dell, der tjener cirka halvdelen af selskabets omsætning på pc'er, er det virksomhedens seneste forsøg på at få en større bid af virksomhedernes investeringer i datacentre.

3PAR's produkter er i konkurrence med blandt andet produkter fra storage-giganten EMC, Japanske Hitachi, Hewlett-Packard og IBM, skriver Wallstreetjournal.com.

I de seneste år har Dell været opfattet som værende bagud i forhold til konkurrenterne HP, IBM og Oracle, der har styrket deres software og tjenester henvendt til virksomheder i kampen om vækst.

Blandt andet Oracles opkøb af Sun og Hewlett-Packard køb af 3com.

Dell har dog også været på banen. Så sent som i juli købte de firmaet Oscarino, som fremstiller storage-teknik.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere