Artikel top billede

Sådan vil direktør redde opløsningstruet selskab

It-servicevirksomheden Aggrit trues af tvangsopløsning. Men direktøren har en plan.

Læs også: Tvangsopløsning truer offentlig it-sikkerhedsrådgiver

2008 var et katastrofalt regnskabsår for it-servicevirksomheden Aggrit, der måtte fremvis et negativt driftsresultat på næsten en halv million kroner.

Samme år vandt en rammeaftale med Økonomistyrelsen om at levere it-sikkerhedsrådgivning til staten, og siden er Aggrit kommet i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens søgelys, fordi virksomheden ikke har afleveret årsregnskab for 2009.

I forbindelse med det dårlige regnskabsår har virksomheden sat en turn-around-proces i gang, hvor Aggrits aktiviteter omkring compliance er blevet overført til et andet selskab. Det fortæller Thomas Bo Nielsen, der er administrerende direktør for Aggrit A/S.

Flere store kunder

"Aggrit Compliance Institute har i 2009 udviklet et meget lovende compliance-redskab, og det er allerede er solgt til en del større kunder," fortæller Thomas Bo Nielsen.

Desuden forklarer han, at Aggrit har haft en række diftsopgaver, der ikke hører hjemme i en konsulentvirksomhed, og derfor er disse blevet udskilt til et firma, der hedder Winpoint.

"Og når man har lav kritisk masse og samtidig bliver ramt af, at et par nøglemedarbejdere er væk, så går det ikke altid, som man gerne vil have det, og det er derfor, at regnskabet ikke er blevet afleveret," siger Thomas Bo Nielsen.

Udover at være direktør for Aggrit A/S, er Thomas Bo Nielsen administrerende direktør i firmaerne Winpoint A/S, Aggrit Compliance Institute A/S og EZ Trading ApS.

Udover den danske virksomhed med kontor på Strandvejen nord for København, etablerede virksomheden i 2005 søsterfirmaet UAB Aggrit i Litauen.

Læs også: Tvangsopløsning truer offentlig it-sikkerhedsrådgiver
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.