Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Nu kommer SP1 til din Exchange Server 2010

Den første service pack til Microsofts Exchange Server 2010 kan nu downloades. Læs om indholdet her.

Microsofts 2010-version af Exchange Server, som blev frigivet sidste år, får nu den første store overhaling.

Selskabet har netop frigivet service pack 1 til server-løsningen, som det blev annonceret ville ske for allerede flere måneder siden.

Exchange-chef Kevin Allison skriver på Microsofts hjemmeside, at næsten 500.000 kunder har testet opdateringen under det såkaldte Technology Adoption Program (TAP).

SP1 indeholder blandt andet nye muligheder for at automatisere processen med at slette og arkivere e-mails.

Microsoft hævder også, at søgefunktionaliteten er blevet forbedret, så man eksempelvis ikke får mange kopier af den samme e-mail at se, hvis man søger efter den.

Interessant er det også, at også Outlook Web App har fået en ansigtsløftning med SP1, så web-applikationen fungerer bedre på små skærme, og at der er blevet plads til en række nye temaer.

Du kan læse om hele indholdet af Exchange Server 2010 SP1 her, hvor det fremgår, at der er tale om en ganske markant opdatering af systemet.

Kamp mellem Microsoft og IBM

Microsofts Exchange/Outlook kæmper i disse år en hård kamp mod IBM's Lotus Notes/Domino.

Det er dog ikke kun IBM og Microsoft, der kæmper om kunderne.

Googles Gmail-tjeneste (og de tilhørende web-applikationer) er i de senere år blevet populær hos specielt mindre virksomheder, fordi det er en billig løsning, som er let at anvende - og som mange brugere allerede kender fra privatlivet.

"Exchange 2010 debuterer midt i ekstrem tumult i e-mail-markedet. Google, IBM, Cisco og Microsoft konkurrerer heftigt i cloud e-mail-markedet. Google og Cisco har sigtet direkte efter Exchange-markedet med services, der lader Outlook arbejde sammen med deres cloud back ends," lød vurderingen fra analysehuset Gartner i forbindelse med lanceringen af Exchange 2010 i november 2009.

"Microsoft, der har en væsentlig del af markedet for lokalt installerede e-mail-løsninger, er nødt til at forsvare hjemmebanen mod dette lav-prissatte cloud-angreb."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere