Artikel top billede

Steve Jobs: iOS 4.1 vil løse problemerne med iPhone

Opdateringen til iOS 4.1 vil løse mange af de problemer, som brugerne har haft med Apples nye mobilstyresystem til iPhone, iPod og iPad. Men muligvis ikke alle.

Computerworld News Service: Apple har fremlagt planerne for de næste to opgraderinger af iOS, der er mobilstyresystemet på iPhone og iPad. Den første udgivelse er planlagt til om få dage.

iOS 4.1 vil udkomme en gang i denne uge fortæller Apples topchef, Steve Jobs, under en timelang introduktion af det nye iPod-sortiment og af et tyndere og billigere Apple TV i sidste uge.

Opgraderingen vil blive tilgængelig til iPhone og iPod Touch, men ikke iPad.

Ejere af Apples tablet vil være nødt til at vente til november, når Apple udgiver iOS 4.2.

Retter nogle af fejlene

Jobs lover, at opdateringen til iOS 4.1 retter i det mindste nogle af de fejl, der er blevet omfattende omtalt og diskuteret på Apples supportforum siden lanceringen for to måneder siden af iOS 4.

"Først og fremmest er der blevet rettet en masse fejl. Fejl i nærhedssensoren, fejl i Bluetooth, ydelsesproblemer med iPhone 3G. Alle de fejl vi er blevet påpeget. Vi mener at have rettet mange af dem."

Jobs siger dog ikke direkte, at iOS 4.1 vil rette samtlige fejl, som kunderne har klager over, hvilket ikke er gået ubemærket hen.

I en iPhone-supporttråd hævder en person, der identificerer sig som mistabell, at være i besiddelse af en Gold Master (GM) af iOS 4.1 - GM er et term, der bruges til at beskrive den sidste test-udgivelse til udviklerne, før en opdatering er klar til offentliggørelse. Han hævder ydermere, at ikke alle fejl i nærhedssensoren er blevet rettet.

"Jeg tror ikke, at den GM, der udkom i dag, løser problemet helt," skriver mistabell 1. september. "I hvert fald ikke for alle og i alle brugsscenarier."

Det fremgår af en tråd, der blev oprettet to dage efter lanceringen 21. juni af iOS 4, at kunderne siden da har rapporteret om, at nærhedssensoren i iPhone 4 ikke slukker ordentligt for touchscreenen, når smartphonen bliver holdt op til øret, hvilket resulterer i mistede opkald og uhensigtsmæssige "indtastninger" med kinden.

Brugerne har også oversvømmet supportforummet med klager over problemer med at finde og fastholde forbindelsen til Bluetooth-enheder såsom høretelefoner samt klager over dramatiske reduceringer i ydelsen efter opgradering til iOS 4 af ældre iPhones særligt iPhone 3G fra 2008.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?