Artikel top billede

It-chef: Normalt at leverandør skriver referat

Det er helt normal praksis, at kommunerne lader leverandørerne skrive referat, mener Holstebro Kommunes it-chef, Anders Bjært Sørensen.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.

Ifølge it-chef Anders Bjært Sørensen fra Holstebro Kommune er det helt normal praksis, at det er it-leverandøren, der skriver referater fra møder med kommunen.

"Det er altså helt normalt at leverandører laver mødereferater af statusmøder med kunder. Intet usædvanligt heri!," skriver it-chefen i en mail til Computerworld.

Det sker, efter det er kommet frem, at der kun findes ét eneste referat af møderne mellem Nyborg-selskabet Medialogic, der står bag et omstridt system til kommunernes jobcentre, og Holstebro Kommune.

Kommunen er kort og godt ikke i besiddelse af de pågældende referater. Det kan du læse mere om her.

Anders Bjært Sørensen pointerer, at Holstebro Kommune slet ikke er konverteret fra Arbejdsmarkedsstyrelsens it-understøttelse af de forsikrede ledige til Medialogic endnu.

"Det forventes at ske her i efteråret 2010," siger han og peger på, at kommunen derfor ikke haft de problemer, som andre kommuner har haft i foråret 2010, og som kan henføres til denne overgang.

Computerworld har fortsat ikke modtaget de omtalte mødereferater.

Medialogic har ikke ønsket at kommentere denne artikel.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere