Artikel top billede

It-chef: Normalt at leverandør skriver referat

Det er helt normal praksis, at kommunerne lader leverandørerne skrive referat, mener Holstebro Kommunes it-chef, Anders Bjært Sørensen.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.

Ifølge it-chef Anders Bjært Sørensen fra Holstebro Kommune er det helt normal praksis, at det er it-leverandøren, der skriver referater fra møder med kommunen.

"Det er altså helt normalt at leverandører laver mødereferater af statusmøder med kunder. Intet usædvanligt heri!," skriver it-chefen i en mail til Computerworld.

Det sker, efter det er kommet frem, at der kun findes ét eneste referat af møderne mellem Nyborg-selskabet Medialogic, der står bag et omstridt system til kommunernes jobcentre, og Holstebro Kommune.

Kommunen er kort og godt ikke i besiddelse af de pågældende referater. Det kan du læse mere om her.

Anders Bjært Sørensen pointerer, at Holstebro Kommune slet ikke er konverteret fra Arbejdsmarkedsstyrelsens it-understøttelse af de forsikrede ledige til Medialogic endnu.

"Det forventes at ske her i efteråret 2010," siger han og peger på, at kommunen derfor ikke haft de problemer, som andre kommuner har haft i foråret 2010, og som kan henføres til denne overgang.

Computerworld har fortsat ikke modtaget de omtalte mødereferater.

Medialogic har ikke ønsket at kommentere denne artikel.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere