Artikel top billede

It-chef: Normalt at leverandør skriver referat

Det er helt normal praksis, at kommunerne lader leverandørerne skrive referat, mener Holstebro Kommunes it-chef, Anders Bjært Sørensen.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.

Ifølge it-chef Anders Bjært Sørensen fra Holstebro Kommune er det helt normal praksis, at det er it-leverandøren, der skriver referater fra møder med kommunen.

"Det er altså helt normalt at leverandører laver mødereferater af statusmøder med kunder. Intet usædvanligt heri!," skriver it-chefen i en mail til Computerworld.

Det sker, efter det er kommet frem, at der kun findes ét eneste referat af møderne mellem Nyborg-selskabet Medialogic, der står bag et omstridt system til kommunernes jobcentre, og Holstebro Kommune.

Kommunen er kort og godt ikke i besiddelse af de pågældende referater. Det kan du læse mere om her.

Anders Bjært Sørensen pointerer, at Holstebro Kommune slet ikke er konverteret fra Arbejdsmarkedsstyrelsens it-understøttelse af de forsikrede ledige til Medialogic endnu.

"Det forventes at ske her i efteråret 2010," siger han og peger på, at kommunen derfor ikke haft de problemer, som andre kommuner har haft i foråret 2010, og som kan henføres til denne overgang.

Computerworld har fortsat ikke modtaget de omtalte mødereferater.

Medialogic har ikke ønsket at kommentere denne artikel.

Læs også:
It-leverandør skriver kommunes mødereferater.

Ekspert om kommunes it-referater: Ret besynderligt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere