Onsdagens aviser om it

Kundetilfredsheden stiger hos TDC. Fejlslagent EU it-projekt koster millioner.

Kundetilfredsheden stiger hos TDC

Kundetilfredsheden er for første gang i fire år steget hos telegiganten TDC. Samtidig er antallet af opkald til kundecenteret faldet fra 2.1 millioner i kvartalet til 1.3 millioner.
(Børsen)

Mobilt medieforbrug vokser

Antallet af mobile sidevisninger vokser hos de store danske medievirksomheder. Hos JP er den mobile trafik tredoblet inden for det seneste år.
(Børsen)

Fejlslagent EU it-projekt koster millioner

Et it-system i EU til digital refusion af moms er slået fejl. Fejlen betyder at virksomheder må vente op til 10 måneder på at få tilbagebetalt moms, og det koster de danske virksomheder millioner af kroner.
(Politiken)

Vandkøb med mobilen

Grundfos, der leverer soldrevne brønde til en række hjælpeprojekter i Kenya, har fundet ny måde at sikre lokalt ejerskab til vedligeholdelse af brøndene. Når de lokale skal have vand, betaler de med mobilen og pengene deponeres på en konto, der går til vedligeholdelse af brøndene.
(Børsen)

Lufthavnstaxa.dk lancerer online betaling

Bestil en taxa og betal online er ideen bag en ny tjeneste fra Lufthavnstaxa.dk målrettet erhvervskunderne. Ved hjælp af geografiske data udregner siden distance og prisen med det samme, så de rejsende slipper for at have kortet op ad lommen under turen.
(Børsen)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Salesforce åbner europæisk supercloud: Vil holde al data i Europa - her bliver den nye løsning først tilgængelig
Salesforce er på vej med europæisk cloud-løsning, der skal holde alle data på europæisk jord. Selskabet begynder at udrulle løsningen om få måneder. Om et år vil seks europæiske lande være dækket.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Optimér mulighederne for et ideelt samarbejde med eksterne konsulenter
Sådan høster du fordelene ved at supplere traditionel ansættelse med målrettet anvendelse af eksterne spidskompetencer.