Line Ørskov

Direktør, Quarterly Analytics – en del af Zangenberg Group

E-Mail

lo@zanbenberg.biz

Linkedin

Se Line's LinkedIn profil

Direktør for Researchtjenesten Quarterly Analytics, næstformand i bestyrelsen for Dansk IT, jurymedlem i Årets CIO 2019, tidligere chefredaktør for Computerworld, enterprise it-entusiast og gamer.

Skriver primært om it-outsourcing, -drift og -økonomi.
373 artikler på Computerworld

Line Ørskov

Prisen som årets CIO? Den er altså vigtig - og du bør indstille nogen

Klumme De indledende manøvrer: Jeg har gennem en årrække haft fornøjelsen af at sidde i juryen for Årets CIO. Det er blandt højdepunkterne i mit faglige år. Nedenfor finder du et par ord om hvorfor, og hvorfor du skal søge prisen, hvis du sidder som CIO, it-chef, CDO. Jeg håber, du har lyst til at læse med

12. juli 2021 kl. 13.09 | læs »
2

Du skal regne på skyen - for i virkeligheden kæmper it-organisationer med at få et klart billede af den reelle omkostning

Klumme: Historiefortællingen om public cloud som altid let og altid økonomisk fordelagtig er i bedste tilfælde mangelfuld og i værste tilfælde kontraproduktiv for de mål, man ønsker at nå. Den virkelige fortælling – som det ofte er med it - er langt mere nuanceret og kompleks.

1. april 2019 kl. 10.30 | læs »

Derfor må en CIO aldrig bruge ordet 'kunde'

Klumme: Det kan få alvorlige konsekvenser, hvis en CIO begynder at kalde den forretning, som han betjener, for sine 'kunder.' Se her, hvorfor det er et galt spor at slå ind på.

6. marts 2013 kl. 09.00 | læs »

Computerworld går HTML5-vejen: Her er den nye side

Nu får du en komplet HTML5-side, når du besøger Computerworld.dk. Siden tilpasser sig din skærm uanset størrelse. Samtidig bliver debatten moderniseret.

17. august 2012 kl. 08.30 | læs »

"It-selskabet CESS-DK var ikke mistænkt"

Pressenævnet har kritiseret, at CESS-Danmark A/S på Computerworld.dk er omtalt som mistænkt. Det er rettelig den tidligere salgsdirektør, der var mistænkt og tiltalt.

16. august 2012 kl. 14.15 | læs »

Derfor bruger it-direktør så meget tid på Twitter

European CIO of the Year 2012, SAP's Oliver Bussmann, bruger overraskende meget tid på Twitter. Vi har mødt ham til en snak om, hvad han egentlig får ud af det.

20. april 2012 kl. 12.27 | læs »

Dette kan vi lære af Polsag-skandalen

Computerworld mener: Polsag-skandalen er gift for den helt nødvendige digitalisering af Danmark. Læren af den hundedyre politi-skandale er klar og enkel. Se den her.

3. februar 2012 kl. 15.01 | læs »

Computerworld lancerer nyt søster-site

Computerworld stiller skarpt på de danske it-ledere på nyt søstersite - CIO.dk.

9. januar 2012 kl. 13.45 | læs »

Tysk bilproducent siger stop for mail i fritid

En af verdens største bilproducenter sender ansatte i mailkarantæne, når de ikke er på arbejde. Se her hvorfor.

27. december 2011 kl. 10.30 | læs »

Galleri: Se hvordan SAP samler 10.000 it-folk

Madrid: Netop nu er 10.000 fra hele verden - og selvfølgelig også fra Danmark - samlet i Madrid til årets europæiske udgave af SAP's megaevent Sapphire. Se billederne her.

10. november 2011 kl. 10.40 | læs »