Jeppe Hansen er den nye mand i spidsen for Vertica.

Vertica hyrer tidligere Creuna-direktør

Tidligere Creuna-kontaktdirektør står fremover i spidsen for it-udviklingshuset Vertica i Århus.

Århusianske Vertica har ansat Jeppe Hansen, 37 år, som direktør. Han afløser Erik Hougaard, som har været chef for Vertica siden 2001. 

Jeppe Hansen er uddannet HDO i organisation og ledelse og kommer fra en stilling som kontaktdirektør i det digitale bureau, Creuna, hvor han har været ansat siden Creunas start i 2001. Her har han stået for opbygning af virksomhedens serviceafdeling og det mobile område.

De erfaringer med forretningsudvikling skal han nu bruge på at udvikle Vertica, som udvikler løsninger inden for e-handel og it-integration.

Vertica beskriver sig selv som et teknisk tungt udviklingshus.

"Vores tekniske profil bliver nu suppleret med Jeppe Hansens mere forretningsmæssige tilgang, så vi kan udvikle virksomheden og samtidig hjælpe vores kunder med at udnyttet deres e-handelsløsning bedre kommercielt. Med sine erfaringer fra Creuna og gode kendskab til branchen og markedet, kan han allerede fra første dag træde ind og bidrage til det arbejde," mener Kim Dannesboe, som er salgsdirektør i Vertica. 

Vokser støt 
Vertica er vokset støt siden starten i 2001 og har oplevet en stigende efterspørgsel på virksomhedens produkter og ydelser inden for e-handel, procesoptimering, systemintegration og relationshåndtering, oplyser virksomheden.

"Vertica er kendt i markedet for at være et teknisk dygtigt hus, som nu har en størrelse, hvor det er naturligt for den at sætte mere fokus på det forretningsmæssige. Med min erfaring med forretningsudvikling kan jeg styrke den kommercielle vinkel og bidrage til, at virksomheden bliver mere synlig," erklærer Jeppe Hansen.

Vertica har 30 medarbejdere i virksomhedens hovedkvarter i Århus og i en afdeling i Ballerup.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar med Miracle 42 og Red Hat

På dette webinar får du indblik i, hvorledes Hyperconverged Infrastructure fra Red Hat forenkler storage, netværk og servere i én enkelt løsning, som er nem at implementere og drifte – og ikke mindst med kæmpe besparelser. Ingen tomme managements slides men derimod et realistisk indblik i, hvordan du kan optimere dine kunders datacenter – og ikke mindst differentiere din og deres forretning.

28. maj 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Kom godt i gang med Microsoft Teams.

Microsoft Teams er den nye samarbejdsplatform for internt og eksternt samarbejde, når I skal kommunikere og samarbejde på tværs i teamet eller afdelingerne. På denne morgenbriefing får du en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så du kan få et overblik over hvordan, man kan anvende programmet til en mere effektiv arbejdsdag.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
En arbejdsuge på fire dage gjorde danske IIH Nordic berømt, men under coronakrisen har selskabets CEO indset, at der skal tages nye midler i brug
Danske IIH Nordic er blevet hædret for sit arbejdsmiljø, og under coronakrisen er medarbejderne blevet endnu mere tilfredse. Nu har selskabets topchef Henrik Stenmann indset, at den firedages arbejdsuge ikke kan stå alene.
Computerworld
IBM fyrer tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde
Med IBM’s nytiltrådte topchef ved roret fyrer selskabet nu tusindvis af medarbejdere i stor fyringsrunde, der sigter blandt andet efter at gøre selskabet mere agilt.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.