Artikel top billede

Danskerne får en skrabet Windows Phone 7

Inden månedens udgang er der telefoner med Windows Phone 7 i Danmark, men danskerne går glip af adskillige tjenester.

21. oktober.
 
Det er datoen, hvor smartphone-operativsystemet Windows Phone 7 kommer på gaden i Danmark.
 
Men danskerne må i første omgang indstille sig på, at en lang række tjenester ikke er tilgængelige. Det gælder video- og musiktjenesten Zune, spiluniverset Xbox Live samt Windows Phone Marketplace.
 
Dermed bliver det ikke muligt for de danske Windows Phone 7-brugere at hente applikationer til mobilen.
 
"Vi er desværre et lille land, og det vil sige, at der kommer en forskydning for nogle af lanceringerne af tjenester i Danmark," fortæller divisionschef Henrik Kølle Petersen fra Microsoft.
 
Derudover er der heller ingen dansk ordbog i operativsystemet, når det kommer ud i dansk handel.
  
Fire mobiler i Danmark
Ifølge Microsoft vil alle fire danske operatører - 3, TDC, Telenor og Telia - tage Windows-telefoner ind i porteføljen.

I Danmark kommer der 21. oktober to modeller fra HTC, en fra LG samt en fra Samsung, mens Microsoft forventer, at der senere kommer modeller fra Dell, Asus og Toshiba.
 
Det kan dog blive svært at anskaffe sig en Windows Phone 7-mobil.
 
"Vi forventer en knaphed på devices (mobiler, red.) hen over de næste to til fire måneder," siger Henrik Kølle Petersen.
 
Sony Ericsson satser også på Windows Phone 7, men Microsoft kan ikke oplyse, hvilke planer den svensk-japanske producent har for en dansk lancering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere