Artikel top billede

Yahoo tester større mail-opgradering

Formentlig i håbet om, at brugerne kommer tilbage, afslører Yahoo nu en opgradering af sin mail-service.

Computerworld News Service: I denne uge afslører Yahoo testversionen af en større opgradering af virksomhedens mail-service, hvis brugerengagement har været støt faldende til stor skade for selskabets overordnede forretning.

Tjenesten heder Yahoo Mail Beta, og den nye version indeholder blandt andet opdateret interface og navigation, forbedrede funktioner til billeder og video, større integration med Facebook og Twitter samt et forbedret spamfilter.

Der er meget, der står på spil med den nye opgradering. I maj skød Yahoos administrerende direktør, Carol Bartz, skylden på mailen for det faldende brugerengagement på alle virksomhedens tjenester.

Under en tale til en event for Yahoos investorer, fortalte Carol Bartz, at det havde "været lidt fladt" med brugerengagementet på Yahoo Mail, og at virksomheden derfor var i gang med en opgradering.

"Det vigtigste for engagementet er mail-tjenesten," sagde hun dengang.

Det gennemsnitlige antal brugte minutter per bruger på Yahoos sider faldt fra 336,4 minutter i januar 2009 og til 247,9 minutter i april 2010, fortæller ComScore.

Nu får alle 273 millioner brugere af Yahoo Mail chancen for at afprøve den nye beta-opgradering ved at gå ind på http://features.mail.yahoo.com og trykke på "Try It Now"-linket.

Den nye version er designet til at være hurtigere, specielt for folk der logger ind via mobile enheder eller med en langsom forbindelse.

Integrationen med Twitter og Facebook vil gøre det muligt for brugerne at se statusopdateringer fra de sociale netværk direkte i Yahoo Mails interface, ligesom man også selv kan udsende opdateringer derindefra.

Yahoo Mail Beta gør det desuden muligt at se fotografier og video fra sider som Yahoos Flickr, Googles Picasa og fra Youtube direkte i programmet.

Yahoo Mail er også blevet bedre til at spore spam og søgefunktionen er derudover forbedret en del.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere