Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Yahoo tester større mail-opgradering

Formentlig i håbet om, at brugerne kommer tilbage, afslører Yahoo nu en opgradering af sin mail-service.

Computerworld News Service: I denne uge afslører Yahoo testversionen af en større opgradering af virksomhedens mail-service, hvis brugerengagement har været støt faldende til stor skade for selskabets overordnede forretning.

Tjenesten heder Yahoo Mail Beta, og den nye version indeholder blandt andet opdateret interface og navigation, forbedrede funktioner til billeder og video, større integration med Facebook og Twitter samt et forbedret spamfilter.

Der er meget, der står på spil med den nye opgradering. I maj skød Yahoos administrerende direktør, Carol Bartz, skylden på mailen for det faldende brugerengagement på alle virksomhedens tjenester.

Under en tale til en event for Yahoos investorer, fortalte Carol Bartz, at det havde "været lidt fladt" med brugerengagementet på Yahoo Mail, og at virksomheden derfor var i gang med en opgradering.

"Det vigtigste for engagementet er mail-tjenesten," sagde hun dengang.

Det gennemsnitlige antal brugte minutter per bruger på Yahoos sider faldt fra 336,4 minutter i januar 2009 og til 247,9 minutter i april 2010, fortæller ComScore.

Nu får alle 273 millioner brugere af Yahoo Mail chancen for at afprøve den nye beta-opgradering ved at gå ind på http://features.mail.yahoo.com og trykke på "Try It Now"-linket.

Den nye version er designet til at være hurtigere, specielt for folk der logger ind via mobile enheder eller med en langsom forbindelse.

Integrationen med Twitter og Facebook vil gøre det muligt for brugerne at se statusopdateringer fra de sociale netværk direkte i Yahoo Mails interface, ligesom man også selv kan udsende opdateringer derindefra.

Yahoo Mail Beta gør det desuden muligt at se fotografier og video fra sider som Yahoos Flickr, Googles Picasa og fra Youtube direkte i programmet.

Yahoo Mail er også blevet bedre til at spore spam og søgefunktionen er derudover forbedret en del.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital