Artikel top billede

"Jeg kan ikke sige mere end det, der står på vores hjemmeside omkring den her aftale," siger administrerende direktør Anders B. Christjansen fra Waoo. (Foto: Billedet er beskyttet af Ophavsretsloven §1 / © 2010 Photographer Peter Nørby · All Rights Reserved / Fotograf Peter Nørby)

Waoo er tavs efter salg af fiberkunder til TDC

Fiberudbyderen Waoo har solgt en række af sine kunder til TDC, og samtidig har udbyderen givet sig selv mundkurv på.

Inden 31. maj overgår kunderne hos Dansk Bredbånd og Smile Content i TDC's fibernet til FastTV.
 
Det gør de, fordi Waoo, der ejer de to udbydere, 3. december solgte kunderne til TDC, som ejer FastTV.
 
En af de kunder, der skifter fra Dansk Bredbånd til FastTV, er 66-årige Andreas Szekacs fra Birkerød. Han er utilfreds med, at han skal skifte, fordi han derfor bliver nødt til at give afkald på det ene af sine to telefonnumre. 

Mundkurv

Waoo har dog ingen kommentarer til sagen. Fiberudbyderen har nemlig givet sig selv mundkurv på som et led i aftalen med TDC.
 
"Jeg kan ikke sige mere end det, der står på vores hjemmeside omkring den her aftale," siger administrerende direktør Anders B. Christjansen fra Waoo.
 
På Waoos hjemmeside står der, at udbyderen har solgt kunderne for at få penge i kassen, og at kunderne vil blive håndteret på en "god og forsvarlig måde hos TDC".
 
Tidligere har Waoo-direktøren været kritisk over for de priser, som TDC tilbyder til fremmede udbydere i TDC's fibernet. Det er dog heller ikke noget, som han ønsker at kommentere.
 
"I denne sammenhæng kan jeg ikke udtale mig om andet end det, der står på vores hjemmeside," gentager Anders B. Christjansen. 
 
Blogger beskriver forløb
Ifølge bloggeren Thomas Christensen har det været et led i Waoos aftale med TDC, at Waoo ikke informerer kunderne hos Smile Content og Dansk Bredbånd om, at de kan fortsætte i Waoo-regi.
 
TDC har i 2010 forhandlet med udbyderne i TDC's fibernet om den fremtidige pris for at leje sig ind i nettet. Her blev den gamle fiberudbyder Smile Content ifølge Thomas Christensen stillet dårlige lejeaftaler i udsigt.
 
"TDC Fibernet introducerede nogle urimelige afregningsregler for den del af Waoo's kunder, der i sin tid tegnede abonnement hos Smile Content," skriver Thomas Christensen på sin blog.
 
Det var ifølge ham på den baggrund, at Waoo valgte at sælge kunderne fra.
 
Computerworld har tidligere talt med TDC omkring de priser, som selskabet tager for, at fremmede udbydere kan leje sig ind i fibernettet. Dengang lød svaret fra TDC, at det var nødvendigt at hæve priserne i fibernettet for at kunne tjene på det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere