Artikel top billede

Ifølge Forrester bliver det svært for iPad-konkurrenterne at komme ind på virksomheds-markedet. Producenterne vil holde i kø, og det vil gå langsomt med implementeringen.

IPad-konkurrenter får svært ved at komme til

Medarbejderne tog selv iPad'en med ind på kontorerne, så it-afdelingerne var tvunget til at tilpasse sig. Andre tablets skal sælges direkte til virksomhederne, og det bliver svært, mener Forrester.

Computerworld News Service: Selv om iPad var et hit blandt forbrugerne i 2010, så mener analytiker ved Forrester, Ted Schadler, alligevel, at konkurrenterne bør lægger en dæmper på deres forventninger, hvis de regner med et hurtigt indtog på virksomheds-markedet.
 
Grunden til, at det vil være op ad bakke for andre tablet-pc'er på virksomhedsmarkedet, er, at producenterne vil skulle markedsføre og sælge direkte til virksomhederne selv og ikke til forbrugerne.
 
En af forklaringerne på, at iPad'en er kommet så hurtigt indenfor hos virksomhederne, er, at mange forbrugere selv har købt dem og bragt dem med ind på kontorerne, mener Ted Schadler. Det har tvunget it-afdelingerne til at improvisere og finde frem til den bedste måde at køre iPad på virksomhedens netværk.
 
Men eftersom de kommende tablet-pc'er fra Research in Motion, Cisco og HP vil blive solgt direkte til virksomhederne, så vil it-afdelingerne kunne tage sig mere tid til at afgøre, hvorvidt et specifikt tablet-mærke skal implementeres i virksomheden.
 
"I en verden med forbrugerorienterede smartphones og tablet-pc'er, hvor medarbejderne tager deres personlige enheder med på arbejde... bliver de førende forretnings-tablets solgt gennem virksomhedens egen dør," skriver Ted Schadler.

"Det vil sænke implementeringshastigheden, efterhånden som it-køberne justerer deres budgetter og evaluerer alternativerne," fortsætter han. 
 
Hårdt arbejde
Ted Schadler mener, at det ville komme til at tage vis tid, inden nye tablet-pc'er opnår samme genkendelighed som Apples iPad, som han mener har nydt godt af det faktum, at den har været et år tidligere ude end andre og allerede nu har adgang til en masse applikationer og andre tilføjelser udviklet specifikt til den.
 
Han siger desuden, at tablet-producenterne vil skulle arbejde hårdt for at komme på højde med det store udvalg af applikationer, og især fordi mange af de tablet-pc'er, som bliver introduceret på CES i Las Vegas i denne uge, vil skulle konkurrere med iPad 1.0, selv mens Apple er i fuld gang med at udvikle iPad 2.0.
 
Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




IT-JOB

Unit IT

Project Manager

Danske Commodities A/S

IT systems developer

Politiets Efterretningstjeneste

Netværks- og/eller firewallspecialister i PET

LB Forsikring

IT Risk Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere