Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: NOKIA /)

Ballmer: Nu har vi våbnet mod Android og iPhone

Samarbejdet med Nokia ændrer nu hele smartphone-krigen, mener Microsoft-topchef Steve Ballmer.

Steven Elop på scenen

For at vise sin begejstring over det nye Nokia-samarbejde valgte Steve Ballmer at hive Nokia-chef Stephen Elop op på scenen under sin præsentation.
 
Her erkendte Stephen Elop, uden at nævne Symbian, at Nokia havde behov for en ny platform ­for at følge med i kampen mod konkurrenterne. 
 
"Vi sikrer med samarbejdet, at vi (Nokia, red.) leverer mere konkurrencedygtige produkter, og det er jo det, som det handler om," forklarer Stephen Elop.
 
Nokia har haft det svært i USA, og det spiller også ind, betoner Stephen Elop.
 
"Vi kan få en ny mulighed for at komme ind på det amerikanske marked, hvor Windows Phone 7 har fået en god modtagelse," siger Nokia-chefen.
 
Har muskler
Både Steve Ballmer og Steven Elop lægger vægt på, at deres selskaber er globale spillere med distribution overalt i verden.
 
Selv om Steve Ballmer talte meget om Nokia i sin tale, understregede han også, at de hidtidige partnere vil være en del af Windows Phone-økosystemet.
 
Vice president Young Seok Jang fra LG meddelte også tidligere mandag, at han forventer et fortsat samarbejde med Microsoft trods selskabets tætte samarbejde med Nokia.
 
"Det er ikke godt at kommentere, hvad vores partnere gør. Vi vil fortsat arbejde sammen med Microsoft," lød det fra Young Seok Jang på LG's pressemøde.
 
Steve Ballmer brugte desuden sin tale på at fortælle, hvad der kommer af nye funktionaliteter i Windows Phone 7 i 2011. Copy/paste-funktionen, der hidtil har manglet, kommer i år, ligesom Internet Explorer 9 og multitasking også bliver integreret.
 
Og så kommer Windows Phone 7 på dansk til efteråret.

Steve Ballmers tale fandt sted mandag fra klokken 16.00 til 16.50.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere