Artikel top billede

(Foto: NOKIA /)

Ballmer: Nu har vi våbnet mod Android og iPhone

Samarbejdet med Nokia ændrer nu hele smartphone-krigen, mener Microsoft-topchef Steve Ballmer.

Steven Elop på scenen

For at vise sin begejstring over det nye Nokia-samarbejde valgte Steve Ballmer at hive Nokia-chef Stephen Elop op på scenen under sin præsentation.
 
Her erkendte Stephen Elop, uden at nævne Symbian, at Nokia havde behov for en ny platform ­for at følge med i kampen mod konkurrenterne. 
 
"Vi sikrer med samarbejdet, at vi (Nokia, red.) leverer mere konkurrencedygtige produkter, og det er jo det, som det handler om," forklarer Stephen Elop.
 
Nokia har haft det svært i USA, og det spiller også ind, betoner Stephen Elop.
 
"Vi kan få en ny mulighed for at komme ind på det amerikanske marked, hvor Windows Phone 7 har fået en god modtagelse," siger Nokia-chefen.
 
Har muskler
Både Steve Ballmer og Steven Elop lægger vægt på, at deres selskaber er globale spillere med distribution overalt i verden.
 
Selv om Steve Ballmer talte meget om Nokia i sin tale, understregede han også, at de hidtidige partnere vil være en del af Windows Phone-økosystemet.
 
Vice president Young Seok Jang fra LG meddelte også tidligere mandag, at han forventer et fortsat samarbejde med Microsoft trods selskabets tætte samarbejde med Nokia.
 
"Det er ikke godt at kommentere, hvad vores partnere gør. Vi vil fortsat arbejde sammen med Microsoft," lød det fra Young Seok Jang på LG's pressemøde.
 
Steve Ballmer brugte desuden sin tale på at fortælle, hvad der kommer af nye funktionaliteter i Windows Phone 7 i 2011. Copy/paste-funktionen, der hidtil har manglet, kommer i år, ligesom Internet Explorer 9 og multitasking også bliver integreret.
 
Og så kommer Windows Phone 7 på dansk til efteråret.

Steve Ballmers tale fandt sted mandag fra klokken 16.00 til 16.50.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?