Danske Sitecore: Omsætningen passerer 200 millioner

Den danske softwarekoncern Sitecore fortsætter med store tocifrede vækstrater. Omsætningen vokser med 59 procent, mens indtjeningen lægger sig i overhalingsbanen med en vækst på 66 procent.

Softwarehuset Sitecore lukkede bøgerne den 30. juni 2010 efter endnu et godt år.

Sitecore var tidligere kendt som et CMS-hus (content management-systemer), men fremhæver i dag sig selv som et firma, der udvikler systemer til web content management (WCM) samt løsninger til web-analyse, automatisering af marketingopgaver og e-handel.

For koncernen plus de kun delvist Sitecore-ejede selskaber i USA og Storbritannien steg omsætningen med 59 procent til 217 millioner kroner fra 137 millioner i 2008/09. Indtjeningen røg også pænt i vejret, mere præcist 66 procent - til 67 millioner fra 40 millioner året før.

Da vi skrev om Sitecore for et år siden, var selskabet på vej mod 100 millioner kroner i årlig omsætning.

Godt 700 partnere
Nu er både den milepæl og 200 millioner kroners-mærket passeret. Ifølge årsberetningen planlægger og forventer Sitecore at fortsætte de positive takter i indeværende regnskabsår.

Koncernen fordoblede driftsresultatet til 47 millioner kroner, mens resultatet før skat også blev mere end fordoblet fra 25 til 52 millioner kroner.

Blandt højdepunkterne i det forgange år var annonceringen af det nye produkt Email Campaign Manager, og at antallet af partnere rundede 700. Derudover blev den globale organisation ifølge beretningen styrket med repræsentationer i Tokyo og Bremen.

Nye kunder blev det også til. Både dem under fremmede himmelstrøg som Canon Australia og New Zealand, Austrian Airlines og Canadian Cancer Society og en hjemlig i form af YouSee.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Danmarks Statistik skifter fra Oracle og SAS Institute til open source-platforme for at spare på licensbetalinger: "Vi ser et teknologi-landskab, hvor nogle af de store spillere er ved at blive overhalet af nye letvægtsprodukter"
Interview: For at nedbringe udgifterne til de årlige licensbetalinger mindsker Danmarks Statistik forbruget af kerner hos Oracle og SAS Institute for i stedet at bruge open source-platforme. "Vi har haft sindssygt gode resultater med at introducere dem. På de åbne platforme kan vi bygge en del mere selv," siger CIO Annie Stahel. Se platformene her.
Computerworld
NemID ramt af nedbrud
Det er ikke muligt at logge på med NemID i øjeblikket. Nets bekræfter, at der er driftsproblemer. (Opdateret).
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
I 2018 blev 300 europæiske virksomheder spurgt til deres samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis anvendes fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Whitepaperet fortæller også om vigtigheden af at finde en EDI-leverandør, som kender dit marked og dine muligheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.