Artikel top billede

Danske Sitecore: Omsætningen passerer 200 millioner

Den danske softwarekoncern Sitecore fortsætter med store tocifrede vækstrater. Omsætningen vokser med 59 procent, mens indtjeningen lægger sig i overhalingsbanen med en vækst på 66 procent.

Softwarehuset Sitecore lukkede bøgerne den 30. juni 2010 efter endnu et godt år.

Sitecore var tidligere kendt som et CMS-hus (content management-systemer), men fremhæver i dag sig selv som et firma, der udvikler systemer til web content management (WCM) samt løsninger til web-analyse, automatisering af marketingopgaver og e-handel.

For koncernen plus de kun delvist Sitecore-ejede selskaber i USA og Storbritannien steg omsætningen med 59 procent til 217 millioner kroner fra 137 millioner i 2008/09. Indtjeningen røg også pænt i vejret, mere præcist 66 procent - til 67 millioner fra 40 millioner året før.

Da vi skrev om Sitecore for et år siden, var selskabet på vej mod 100 millioner kroner i årlig omsætning.

Godt 700 partnere

Nu er både den milepæl og 200 millioner kroners-mærket passeret. Ifølge årsberetningen planlægger og forventer Sitecore at fortsætte de positive takter i indeværende regnskabsår.

Koncernen fordoblede driftsresultatet til 47 millioner kroner, mens resultatet før skat også blev mere end fordoblet fra 25 til 52 millioner kroner.

Blandt højdepunkterne i det forgange år var annonceringen af det nye produkt Email Campaign Manager, og at antallet af partnere rundede 700. Derudover blev den globale organisation ifølge beretningen styrket med repræsentationer i Tokyo og Bremen.

Nye kunder blev det også til. Både dem under fremmede himmelstrøg som Canon Australia og New Zealand, Austrian Airlines og Canadian Cancer Society og en hjemlig i form af YouSee.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere