Artikel top billede

Dell vil investere milliarder i storage

Hensigten er at styrke virksomhedens datalagrings-produkter til store erhvervskunder med fokus på cloud computing, virtualisering og udvikling af nye datacentre.

Computerworld News Service: Dell planlægger at investere en milliard dollars, hvilket i dagens kurs løber op i 5,18 milliarder danske kroner, i løbet regnskabsåret 2012 for at styrke sine datalagrings-produkter til store erhvervskunder.

Pengene skal gå til forskning i teknologier som cloud computing og virtualisering samt udvikling af nye datacentre.

Dell offentliggjorde denne investeringsplan torsdag i Beijing ved en begivenhed sponsoreret af virksomheden.

Dell har arbejdet på at udvide sin pc- og server-forretning mod den høje ende af datalagrings-markedet. Sidste år gennemførte Dell opkøb af storage-leverandører såsom Compellent og Ocarina Networks. Virksomheden gik endda ind i en budkrig med Hewlett Packard om storage-leverandøren 3Par, som Dell dog tabte.

Det er Dells hensigt, at størstedelen af de 5,18 milliarder kroner skal gå til opbygningen af 22 "globale løsningscentre," oplyser Paul Bell, der er virksomhedens direktør for offentlige institutioner og store virksomheder. Disse centre vil udvikle en bred vifte af produkter inden for datalagrings-teknologier såsom cloud computing, virtualisering og konvergens, sagde Bell i en tale.

"Generelt oplever vi, at vores kunder er begejstrede over mulighederne, som disse teknologier bringer med sig," fortæller Bell. "De kommer til os med spørgsmål om, hvordan man bedst drager nytte af udviklingerne inden for disse teknologier, hvordan man anvender teknologierne og gør dem værdifulde for medarbejdere og kunder."

Dells 22 nye løsningscentre vil stå færdige i løbet af de næste 18 måneder.

Virksomheden oplyser også, at en del af investeringen vil gå til udvikling af nye datacentre. Dell vil føje "et stort antal" af dem til virksomhedens eksisterende 36 datacentre, siger Bell. En del af datacenter-investeringen vil foregå i Kina, men Bell gav ingen yderligere detaljer om hvor eller hvornår.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.