Artikel top billede

Apple måske på vej med ny butik ved navn iCloud

Apple har angiveligt købt domænet iCloud.com for 22,6 millioner kroner. Se her, hvad domænet sikkert skal bruges til.

Computerworld News Service: Apple er angiveligt ved at forberede en cloud-baseret musiktjeneste som supplement til iTunes, men det vides endnu ikke, hvad tjenesten kommer til at hedde.

Adskillige websites gætter dog på, at Apple vil vælge navnet "iCloud."

Om Malik, der er stifter af websitet GigaOm, rapporterer på baggrund af udtalelser af en anonym kilde, at Apple muligvis har købt iCloud.com af den svenske virksomhed Xcerion for 22,6 millioner kroner.

Malik skriver, at Xcerion har været villig til at skille sig af med iCloud.com, da virksomheden alligevel er i gang med en rebranding af sin egen service til "CloudMe."

Besøger man iCloud.com i sin browser bliver man omdirigeret til CloudMe-sitet, som er en fildelings-tjeneste.

Apple arbejder angiveligt på en cloud-baseret service til lagring af musik i hælene på Amazons lancering af en service til storage og streaming af musik til desktop-browsere og Android-enheder.

Det kan godt være, at Apple er lidt sent ude, men i lyset af den store brugerbase fra iTunes, iPods, iPhones og iPads vil en cloud-musiktjeneste fra Apple sandsynligvis hurtigt kunne overgå konkurrenterne.

Dette er alt sammen endnu blot rygter, men "hvis det er sandt og Apple har valgt et navn til sin nye service, så vil det nok ikke vare længe, før vi ser Apples service til lagring af musik online," skriver PC World.

"Måske lanceres den allerede til juni under virksomhedens årlige Worldwide Developers Conference, ligesom det aktuelt antydes i rygterne."

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere