Artikel top billede

Foto: Mikael Rieck.

Kurator: Butlernetworks sælges inden for få dage

Netværket hos konkursramte Butlernetworks holdes oppe af partner. Rutineret kurator forventer hurtigt salg.

Advokat og partner Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert regner med, at der kun går få dage, inden resterne af konkursramte Butlernetworks er solgt.

Søren Aamann Jensen er blevet udpeget som kurator i boet.

"Vi regner med, at sagsprocessen går meget stærkt. Nærmere dage end uger," siger han. 

Kuratoren oplyser, at selskabet gik konkurs onsdag den 1. juni. Det skete efter flere år med blodrøde tal på bundlinjen.

Faktisk slæbte Wimax-selskabet rundt med en gæld på 217 millioner kroner

Selskabets direktør, der havde tidligere IT Factory-bestyrelsesmedlem Henning Børgensen som bestyrelsesformand, forsvarede sig indædt mod kritik af selskabets økonomi. Det kan du læse mere om her.

Nødberedskab

Lige nu holder man netværket kørende hos Butlernetworks, hvilket også er grunden til, at et salg vil gå stærkt, oplyser kurator.

"Vi har et nødberedskab kørende derude," fortæller Søren Aamann Jensen.

Han oplyser videre, at samarbejdspartneren GlobalConnect af hensyn til kunderne lader netværket køre. Det samme fortæller direktøren fra GlobalConnect til Computerworld:

"Vi afventer den videre udvikling i sagen og fastholder for nuværende den del af driften af nettet, som GlobalConnect driver for Butlernetworks, så kunderne påvirkes mindst muligt af Butlernetworks' situation," siger administrerende direktør Niels Zibrandtsen.

Steen Gude og politiet

Advokat Søren Aamann Jensen er i øvrigt en efterhånden rutineret advokat til at håndtere konkurser.

Han konstaterede i 2010, at milliarder af kroner var forsvundet i kølvandet på de forretninger, som den omdiskuterede ejedomsmatador Steen Gude havde foretaget.

Året forinden havde kurator Søren Aamann Jensen i en cirkulæreskrivelse i en anden sag gjort opmærksom på en række forhold, som han mener, politiet bør kikke nærmere på.

Det skete, da tømmermændene efter selskabet Totempo indtraf. Tømmermænd i form af krav på over en milliard kroner mod boet.

Nu kaster Søren Aamann Jensen sig altså over resterne af Butlernetworks. Denne gang med en forventning om et hurtigt salg af boet.

Søren Aamann Jensen ønsker ikke at oplyse hvilke eller hvor mange potentielle købere, han allerede er i kontakt med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere