Artikel top billede

Foto: Mikael Rieck.

Kurator: Butlernetworks sælges inden for få dage

Netværket hos konkursramte Butlernetworks holdes oppe af partner. Rutineret kurator forventer hurtigt salg.

Advokat og partner Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert regner med, at der kun går få dage, inden resterne af konkursramte Butlernetworks er solgt.

Søren Aamann Jensen er blevet udpeget som kurator i boet.

"Vi regner med, at sagsprocessen går meget stærkt. Nærmere dage end uger," siger han. 

Kuratoren oplyser, at selskabet gik konkurs onsdag den 1. juni. Det skete efter flere år med blodrøde tal på bundlinjen.

Faktisk slæbte Wimax-selskabet rundt med en gæld på 217 millioner kroner

Selskabets direktør, der havde tidligere IT Factory-bestyrelsesmedlem Henning Børgensen som bestyrelsesformand, forsvarede sig indædt mod kritik af selskabets økonomi. Det kan du læse mere om her.

Nødberedskab

Lige nu holder man netværket kørende hos Butlernetworks, hvilket også er grunden til, at et salg vil gå stærkt, oplyser kurator.

"Vi har et nødberedskab kørende derude," fortæller Søren Aamann Jensen.

Han oplyser videre, at samarbejdspartneren GlobalConnect af hensyn til kunderne lader netværket køre. Det samme fortæller direktøren fra GlobalConnect til Computerworld:

"Vi afventer den videre udvikling i sagen og fastholder for nuværende den del af driften af nettet, som GlobalConnect driver for Butlernetworks, så kunderne påvirkes mindst muligt af Butlernetworks' situation," siger administrerende direktør Niels Zibrandtsen.

Steen Gude og politiet

Advokat Søren Aamann Jensen er i øvrigt en efterhånden rutineret advokat til at håndtere konkurser.

Han konstaterede i 2010, at milliarder af kroner var forsvundet i kølvandet på de forretninger, som den omdiskuterede ejedomsmatador Steen Gude havde foretaget.

Året forinden havde kurator Søren Aamann Jensen i en cirkulæreskrivelse i en anden sag gjort opmærksom på en række forhold, som han mener, politiet bør kikke nærmere på.

Det skete, da tømmermændene efter selskabet Totempo indtraf. Tømmermænd i form af krav på over en milliard kroner mod boet.

Nu kaster Søren Aamann Jensen sig altså over resterne af Butlernetworks. Denne gang med en forventning om et hurtigt salg af boet.

Søren Aamann Jensen ønsker ikke at oplyse hvilke eller hvor mange potentielle købere, han allerede er i kontakt med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere