Avaya børsnoteres for milliarder

Efter nogle dårlige år som privatejet vil unified communications-virksomheden Avaya igen børsnoteres.

Computerworld News Service: Unified communications-virksomheden Avaya bliver igen børsnoteret og anmodede i går, torsdag, USA's Securities and Exchange Commission om en børsintroduktion til 5,2 milliarder kroner.

Virksomheden sigter efter at bruge de midler, der bliver rejst ved børsnoteringen, til blandt andet at afbetale på langfristet gæld, oplyser Avaya i en pressemeddelelse.

Børsintroduktionen bliver håndteret af Morgan Stanley & Co., Goldman, Sachs & Co., J.P. Morgan Securities, Citigroup Global Markets, Deutsche Bank Securities, BofA Merrill Lynch, Barclays Capital, UBS Investment Bank samt Credit Suisse Securities (USA).

Avaya har ifølge indgivelsen til SEC haft et negativt nettoresultat, i hele perioden siden virksomheden blev købt i 2007 af Silver Lake Partners og Texas Pacific Group, der betalte 42,3 milliarder kroner for virksomheden.

Avaya vil fortsat udvikle produkter til kontaktcentre og telefoni, investere i forskning og udvikling, udvide salg og distribution, gå efter nye markeder og optræne personale og partnere i salg af nye produkter og services. Platformen Avaya Flare Experience til videokonference og unified communications nævnes i indgivelsen til SEC som et af disse nye produkter.

Virksomheden oplyser også at have planer om at købe sig til ny teknologi via en kombination af licensering, udviklingskontrakter, alliancer og opkøb. Avaya vil træne medarbejdere og kanalpartnere til at servicere nye produkter og applikationer så service-niveauet er konsistent verden over.

Når virksomheden er blevet børsnoteret, vil den også skulle håndtere kravene fra Wall Street om at præstere fra kvartal til kvartal, hvilket Avaya ellers har undgået som privatejet virksomhed.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører efter Huaweis exit: Vil have små leverandører på banen
De britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører, når kinesiske Huawei er sat endeligt på porten. Man bør sigte efter at tage et væld af små leverandører ind, lyder ny anbefaling.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.