Artikel top billede

Avaya børsnoteres for milliarder

Efter nogle dårlige år som privatejet vil unified communications-virksomheden Avaya igen børsnoteres.

Computerworld News Service: Unified communications-virksomheden Avaya bliver igen børsnoteret og anmodede i går, torsdag, USA's Securities and Exchange Commission om en børsintroduktion til 5,2 milliarder kroner.

Virksomheden sigter efter at bruge de midler, der bliver rejst ved børsnoteringen, til blandt andet at afbetale på langfristet gæld, oplyser Avaya i en pressemeddelelse.

Børsintroduktionen bliver håndteret af Morgan Stanley & Co., Goldman, Sachs & Co., J.P. Morgan Securities, Citigroup Global Markets, Deutsche Bank Securities, BofA Merrill Lynch, Barclays Capital, UBS Investment Bank samt Credit Suisse Securities (USA).

Avaya har ifølge indgivelsen til SEC haft et negativt nettoresultat, i hele perioden siden virksomheden blev købt i 2007 af Silver Lake Partners og Texas Pacific Group, der betalte 42,3 milliarder kroner for virksomheden.

Avaya vil fortsat udvikle produkter til kontaktcentre og telefoni, investere i forskning og udvikling, udvide salg og distribution, gå efter nye markeder og optræne personale og partnere i salg af nye produkter og services. Platformen Avaya Flare Experience til videokonference og unified communications nævnes i indgivelsen til SEC som et af disse nye produkter.

Virksomheden oplyser også at have planer om at købe sig til ny teknologi via en kombination af licensering, udviklingskontrakter, alliancer og opkøb. Avaya vil træne medarbejdere og kanalpartnere til at servicere nye produkter og applikationer så service-niveauet er konsistent verden over.

Når virksomheden er blevet børsnoteret, vil den også skulle håndtere kravene fra Wall Street om at præstere fra kvartal til kvartal, hvilket Avaya ellers har undgået som privatejet virksomhed.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital