Artikel top billede

Se her, hvordan du går i kødet på it-USA

Mikael Vinding er Udenrigsministeriets eksportrådgiver på det amerikanske it-marked. Læs hans gode råd til danske virksomheder, der vil ind på markedet.

Læs også: Sådan kommer du ind på det amerikanske it-marked

Mikael Vinding kommer her med en række råd, som kan bruges, hvis du overvejer at udvide din it-virksomhed til USA eller starte op fra bunden i det forjættede land.

  • Start med en tjekliste hjemmefra. Er du gearet til support? Er dit produkt lokaliseret til USA? Har du engelske manualer/præsentationer? Vær opmærksom på, at der i stigende grad bliver talt spansk i USA.
  • Lav en grundlæggende markedsanalyse. Hvem er de store spillere? Hvor er de henne? Hvor passer dit produkt ind? Dette hjælper Eksportrådet med.
  • Afhængig af hvilken type produkt, du har, kan du enten gå etableringsvejen eller partnervejen. Går du partnervejen er udvælgelsen af partneren afgørende. Mange virksomheder lyder spændende, men går ikke aktivt ud og sælger dit produkt. Det er et af Eksportrådets specialer at finde gode partnere og screene markedet.
  • Ved etablering hjælper Eksportrådet med blandt andet rådgivning omkring lovgivning og lignende.
  • De tre mest populære stater for firmaer grundet blandt andet fordelagtige skatte- og arbejdsgiverlovgivning er ifølge Mikael Vinding Delaware, Nevada og Washington.
  • Sørg for at finde en god, velkendt referencekunde i USA. Det gør en 'kæmpe, kæmpe forskel', og du vil blive spurgt til referencekunder til alle dine amerikanske møder. Den første kunde er altid den sværeste kunde.
  • Etablerer du dig i USA, skal du sørge for at have styr på produktansvar. Retssager kan være meget dyre.
  • Eksportrådets ICT-gren har afdelinger i New York, Atlanta og Silicon Valley. I de to sidstnævnte findes der inkubator-faciliteter, hvor virksomheder kan sende medarbejdere hen for at arbejde og netværke.
Læs også: Sådan kommer du ind på det amerikanske it-marked
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Topdanmark forventer eksplosion i antal kundehenvendelser: Investerer massivt i teknologi til at løse udfordringen
Topdanmark står med et eksplosivt stigende antal kundehenvendelser i de kommende år, som en række nye teknologier skal afhjælpe. Der er dog ikke en konkret forretningscase for uprøvede teknologier, forklarer CTO Thomas Erichsen, som alligevel kaster massive investeringer efter nye værktøjer.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.