Foto: Curtis Fletcher.

Mobil-krig: Vi snupper Onfones kunder

Problemer hos Onfone sender kunderne over til konkurrenten, lyder det fra CBB-direktør.

Telenors lavprisselskab, CBB, kører i øjeblikket en aggressiv kampagne.
 
119 kroner for fem timers tale, fri sms og mms, 600 megabyte data samt fri tale mellem CBB-kunder.
 
Det er den laveste pris for et fem timers-produkt, hvor Telenors BiBob og 3's Oister følger lige efter med 129 kroner.
 
Trods den aggressive kampagne fortalte Onfone-direktør Morten Strunge forleden til Computerworld, at Onfone ikke mærkede noget til det.
 
Men det billede kan CBB-direktør Mikkel Noesgaard ikke nikke genkendende til.
 
"Vi tager flere kunder fra Onfone, end Onfone tager fra os," siger Mikkel Noesgaard, der også har ansvaret for BiBob.
 
Onfone var frem til 11. maj i år et selvstændigt mobilselskab, der lejede sig ind på Telenors mobilnet, men så købte TDC Onfone og har siden arbejdet på at flytte kunderne over i sit eget net. 
 
Uenige om Onfone-problemer
Arbejdet med at flytte kunderne har ifølge Onfone-direktør Morten Strunge kun medført "nogle små problemer", mens CBB's Mikkel Noesgaard mener at have hørt noget andet.
 
"Vi hører fra de kunder, der skifter fra Onfone til CBB, at migreringen (flytningen af kunder, red.) mildest talt er gået dårligt," siger CBB-direktøren.
 
Et kig på hjemmesiden TrustPilot.dk, hvor kunder kan bedømme firmaer, viser, at der er nogle kunder, der er blevet fanget i flytteprocessen. Det er dog ikke muligt ud fra TrustPilot.dk at vurdere, hvor omfattende problemet er, og Onfone har stadig en god score på 7,7 af 10.
 
Netop Onfones arbejde med at flytte kunder over i TDC-nettet er en af årsagerne til, at CBB lige nu kører med aggressive priser.
 
"For det første er det for at fejre vores 10-års fødselsdag, men timingen er også valgt, fordi Onfone er ved at migrere (flytte kunder, red.) til TDC, så det er et godt tidspunkt at give et tilbud til de kunder, der kunne være interesseret i at flytte og er trætte af den service, som Onfone tilbyder i forbindelse med migreringen," fortæller Mikkel Noesgaard.
 
Hen over sommeren har CBB ifølge Mikkel Noesgaard oplevet et "højt indtag af kunder" som følge af lavpriskampagnen, der udløber 27. september.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Benefits of Automating P2P Processes
Purchasing and accounting departments are under constant pressure to boost efficiency.