Artikel top billede

HP fortryder: Vil pludselig bygge flere TouchPads

Hewlett-Packard har ombestemt sig og vil alligevel ikke skrotte TouchPad'en lige med det samme. Nu skal der bygges endnu en sending af tablet-pc''en.

Ganske kort tid efter at Hewlett-Packard meddelte, at det var slut med iPad-rivalen TouchPad, har selskabet ombestemt sig.
 
Nu vil Hewlett-Packard pludelig skrue op for produktionen igen.
 
Kovendingen skyldes, at de sidste eksemplarer af TouchPad-computeren blev revet væk af frådende kunder, da HP satte dem på brandudsalg for at få ryddet hylderne. Det kan du læse mere om her.
 
"På trods af meddelelsen om at stoppe produktionen af WebOS-hardware, har vi besluttet af producere en sidste sending TouchPads for at imødekomme efterspørgslen," lyder det fra HP.
 
Selskabet vil ikke oplyse, hvor mange tablet-computere, der skal produceres, men siger dog, at der er tale om et 'begrænset' antal i en begrænset periode.

"Og vi kan ikke love, at vi har nok til alle," lyder det fra selskabet.

De første af de ny-producerede tablet-computere er klar til salg i løbet af få uger. Det vides endnu ikke, om HP vil sælge de nye TouchPads til de brandudsalgs-priser, som HP solgte maskinerne til for at få ryddet hylderne.

Læs også:

Dusør udbydes: Få HP's fiasko til at køre Android

Udgående HP-TouchPad til 500 kroner revet væk

HP dropper TouchPad - milliarder ud med badevandet

Derfor vil HP stoppe med at bygge pc'er
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere