Her er de mest aktive Facebook-politikere

Rød blok dominerer klart på Facebook, hvor de giver vælgerne svar på tiltale. Se hvem, der topper en uge før Folketingsvalget.

Enhedslistens Frank Aaen topper listen over de mest aktive politikere på Facebook.
 
På andenpladsen ligger Anders Samuelsen fra Liberal Alliance, mens Socialdemokraternes Mette Frederiksen nupper tredjepladsen.
 
Det viser en analyse, som marketingfirmaet Komfo har udarbejdet omkring partiledernes aktiviteter på Facebook, der er baseret på applikationen "Bedste politiker på Facebook".
 
"Alle tre er mennesker med stærke meninger og skarpe profiler, og så er der tale om politikere, som selv administrerer deres Facebook-sider og er personligt til stede i debatten. Det kan fansene mærke, og derfor giver de meget respons," forklarer Komfos administrerende direktør, Rasmus Møller-Nielsen, i en pressemeddelelse.
 
Lars Løkke halter bagefter
Applikationen virker således, at alle danske politikere med over 1.000 fans på sitet er blevet sammenlignet og analyseret ud fra hvor meget feedback, politikerne får fra fansene.
 
Målemetoden er den internationalt anerkendte IPM-score, der tæller Facebook-siders opslagsinteraktioner per 1.000 fans. Således er det muligt at sammenligne sider på tværs af forskellige mængder fans og aktivitet, skriver Komfo i sin pressemeddelelse.
 
Optællingen viser også, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er den mindst aktive partileder på sin facebook-profil, og det har Komfo-direktør Rasmus Møller Nielsen en forklaring på:
 
"Løkke er upersonlig på Facebook. I mange opslag omtales han i tredjeperson og ofte bemærkes det i parentes, at opdateringerne slet ikke er skrevet af ham selv. Det gør ham uinteressant for brugerne, der i højere grad forventer personlig kontakt og engagement på Facebook," lyder det fra Rasmus Møller Nielsen.
 
Han forklarer, at generelt er det rød blok, der klarer sig bedst på Facebook, hvor 14 ud af de 20 bedste Facebook-politikere kommer fra Radikale, Socialdemokraterne, SF eller Enhedslisten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
SF og Enhedslisten kræver flere penge til politiets cyberenhed: Skal investeres i øget efterforskning af digitale krænkelser
Der skal flere penge til Rigspolitiets Cybercrime Center NC3. Det kræver SF og Enhedslisten, der mener, at der er brug for flere penge til at opklare digitale krænkelser.
Computerworld
Kinesiske OnePlus slipper vild telefon løs: Byder på et snedigt batteri-trick
Mobilproducenten OnePlus nye toptelefon byder på et uset batteri-trick - den lader usædvanlig hurtigt op.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.