Artikel top billede

HP fyrer Léo Apotheker - ny topchef ansat

HP-direktør Leo Apotheker er blevet fyret. Afløseren er allerede på plads.

Læs også:

HP-topchef Leo Apotheker tæt på fyreseddel

HP-topchef Léo Apotheker har fået en fyreseddel.

Han erstattes af Meg Whitman bliver den nye president og CEO, meddeler selskabet i en pressemeddelse.

"Vi er heldige at have en af Meg Whitmans kaliber og erfaring, der kan lede HP," siger bestyrelsesformand Ray Lane.

"Vi sætter stor pris på Léo's indsats og den made, han har tjent HP på siden sidste år, hvor han blev udpeget."

"Bestyrelsen mener, at jobbet som CEO kræver andre egenskaber for at kunne føre selskabets strategi ud i livet med succes. Meg Whitman har de rette operationelle og kommunikative evner til at levere forbedrede økonomiske resultater," lyder det fra HP-bestyrelsen.

Betydning for hele verden

Meg Whitman er tidligere administrerende direktør for eBay og har indtil nu været medlem af HP's bestyrelse.

Meg Whitman stoppede som administrerende direktør i eBay i 2008 for i stedet at stille op til valget som guvernør i Californien.

"Jeg er beæret og spændt over at skulle lede HP. Jeg mener, at HP har betydning - betydning for Silicon Valley, Californien, landet og verden," udtaler den nyudnævnte topchef.

Leo Apotheker afløste den ellers succesrige Mark Hurd, der for et års tid siden blev tvunget fra posten på grund af en sex-relateret bestikkelsessag.

Læs også:

HP-topchef Leo Apotheker tæt på fyreseddel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere