Artikel top billede

Nu kommer den sidste service pack til Office 2007

Microsoft udgiver nu den tredje og sidste service pack til 2007-udgaven af Office, før den generelle support ophører.

Computerworld News Service: Microsoft udgiver i denne måned Service Pack 3 (SP3) til Office 2007.

"Udgivelsen i oktober 2011 vil give et seks-måneders vindue til at teste og udrulle, før den generelle mainstream-support ophører," skriver Microsoft i et blogindlæg.

Office 2007 ramte hylderne i januar 2007 samtidig med Windows Vista og træder i april 2012 ud af, hvad Microsoft kalder generel support.

Programpakken vil i yderligere fem år indtil 11. april 2017 blive opdateret med sikkerhedsrettelser i løbet af den fase, som Microsoft kalder udvidet eller forlænget support.

Den største forskel mellem de to support-faser er, at større ikke-sikkerhedsrelaterede rettelser kun leveres til virksomheder, der har betalt for særlige supportkontrakter.

Microsoft udgiver dog aldrig service packs - der hovedsageligt består af tidligere rettelser - når et produkt først er trukket fra generel support.

SP3 til Office 2007 vil blive udsendt ved brug af Microsofts standardprocedure. I første omgang vil den være tilgængelig som en manuel download og via Windows Update som en valgfri installation. Tre måneder senere vil SP3 blive automatisk distribueret og installeret via Windows Update.

Microsoft giver som regel også erhvervskunderne endnu et 30-dages varsel, før selskabet sender service packs til Office ud via sine opdaterings-services.

Service Pack 3 er den første til Office 2007 siden SP2 i 2009. Ikke overraskende promoverede Microsoft i stedet Office 2010 til de kunder, der ønskede at sende Office 2007 eller det endnu ældre Office 2003 på pension.

Office 2003 har dog stadig to år tilbage, før den udvidede support ender, så kontorprogrampakken vil modtage sikkerhedsopdateringer frem til april 2014.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.